Kategori

G19: Charlottelund 0 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 24. Nov 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller fikk en forrykende start på kvalifiseringen til neste års 0. divisjon fredag kveld.

Jubel etter 1-0-scoringen. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har en tendens til aldri å gi opp, og gjett om dette også ble tilfellet denne fredagskvelden, da første kvalifiseringskamp til neste års 0. divisjon startet i gang.

Selv om de første minuttene var like underholdende som voksende gresstrå i april, tok Tiller etter hvert mer over kampen. Etter et kvarter hadde de unge blåtrøyene en stor dobbelsjanse ved Fredrik Olufsen og Andreas Fredagsvik Tran, men gråtrøyenes sisteskanse reddet begge forsøkene.

Stian Fossen Thanem prøvde seg på et skudd fra 15 meter like etterpå, men forsøket fra den ellers så sindige angrepsspilleren gikk over mål.

I det 18. spilleminutt ble det jubel blant de fleste tilskuerne på tribuneseksjonene i hallen. En strålende målgivende pasning fra Jonathan Smerkerud Frønes ble satt i mål på iskaldt vis av Andreas Fredagsvik Tran da han kom alene med keeper.

Begge lag hadde noen brukbare muligheter rett før pause, deriblant Emil Offerdal Johansen som kom alene med målvakten, men ballen måtte ha truffet en tue, for den gikk himmelhøyt over mål.


Smultring på Smemo

Andre omgang ble åpnet med et bra trykk fra laget som lå under. Tiller slet med å få tak i den runde, hvite tingen som tidvis spratt Charlottenlunds vei, og rødbuksene hadde to store sjanser på rappen, men i duell med Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo, reddet hanskemakeren begge forsøkene på mesterlig vis.

Et solid forsvar er også nyttig i slike kamper, og det fikk blåtrøyene erfare desto lengre mot slutten man kom. Samtlige tre rekker jobbet knallhardt og for hverandre, slik brødre i kamp ofte gjør, og selv om Charlottenlund hadde ballen mest, var det lite som kom gjennom til Smemo i Tiller-buret.

Tiller hadde kanskje den største muligheten rett før slutt, men Thanems 'skudd' alene med keeper ble en istedenfor en pasning en 6-åring fra årets 2011-kull kunne ha gjort bedre.

Kampen ebbet uansett ut i en svært viktig 1-0-seier for det purunge Tiller-laget, som kan kapre en plass blant eliten dersom de beseirer Namsos førstkommende mandag.


Les også:
Slik er kvalik-oppsettet


Kampfakta:

G19: Charlottenlund SK 0 (0) - (1) 1 Tiller IL
0-1 Andreas Fredagsvik Tran 18'

Første gruppespillkamp kvalifisering 0. divisjon 2018
Fredag 24. november 2017 kl.18.00
Gule kort Tiller: Stian Fossen Thanem (14')
Tilskuere Abrahallen (Sveberg): ca 60


Laget:

Lars Smemo (k)
Morten Lien - Andreas Arukwe - William Gjelsvik Tiller - Jørgen Weiseth
Jonathan Smerkerud Frønes - Markus Sitouze Danielsen - Fredrik Olufsen
Stian Fossen Thanem - Jonas Gunnes Gumdal - Andreas Fredagsvik Tran

Innbyttere: Tobias Ellingsen Aavik, Håkon Slørdahl, Arnaud Mizero Habarurema, Emil Offerdal Johansen, Moffi Daikh, Sander Schjefstad, Sondre Vinjevoll.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.