Lekende lørdag

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2016

De blåkledde fra Tillerbyen fikk maksimal uttelling i totalt fire kamper på lørdag.

Tiller var i aksjon fra kl.12 denne lørdagen, og det hele startet på Charlottenlund kunstgress der J14s førstelag tok turen.

En jevn og tøff batalje mot et godt lag kunne ha vippet begge veier, men blåtrøyene viste sin kvalitet og vant til slutt 4-3. Dermed tok de sin andre seier for sesongen, og de topper dermed avdelingen etter to kamper.

Deretter var det J15s førstelag sin tur i et bortemøte med Malvik på Viksletta kunstgress. Hjemmelaget styrte mesteparten av spillet i åpningsminuttene, og det var slettes ikke ufortjent at de tok ledelsen på et hjørnespark.

Lotta Berntsen fikset 1-1 rett før pause, assisert av Ida Stiles, og i andre omgang var det sjanser begge veier. Tiller-keeper Jenny Marie Vonheim var i full strekk da hun reddet et straffespark, og da Kaisa Øien Aune hamret inn 2-1 for bortelaget på et frispark få minutter før slutt, brøt det ut i stormende jubel etter å ha sikret tre hardtkjempende poeng!

Aavik-hattrick og Frønes-dobbel

G16s førstelag var det eneste laget i aksjon på TOBB Arena denne lørdagen, da de tok imot Astor kl.16.00 i jakten på årets første trepoenger.

Det startet svært lovende da Tobias Aavik laget både 1- og 2-0 med korte mellomrom, men Astor tok sine overganger på best mulig måte og reduserte til 1-2 kort tid før hvilen.

Etter pause var det bare ett lag på banen, og det var det i helblått. Rune Olufsen og Jostein Smemos mannskap rullet opp det ene lekre angrepet etter det andre, og det betalte seg i form av mange scoringer.

André Lien satte inn 3-1 fra kloss hold, Jonathan Smerkerud Frønes tuppet inn 4-1 på en retur fra keeper og Simon Myhr hamret inn 5-1.

Aavik fikk sitt hattrick kort tid før slutt, men det var 14-årige Frønes som satte punktum med sin 7-1-scoring fra 18 meter.

Strålende andre omgang

Lørdagskvelden ble avsluttet med en OBOS Cup-kvartfinalekamp i J17-klassen. Pål Nyheims lag hadde denne kvelden et svært ungt lag på papiret, og solide Ranheim, som for øvrig ligger hakk i hælene på Tiller i BDO-serien, ledet 3-2 til pause.

I andre omgang var det derimot gjestene fra Tillerbyen som virkelig bestemte seg, og de ga seg ikke før det sto 6-3 i målprotokollen i favør hvittrøyene.

Målene ble scoret av Victoria Sande Petersen, Sara Bye-Andersen (2), Vilde Winge Kristiansen (2) og Tiril Olsen.

Dermed er J17 klare for semifinale i OBOS Cup, der de møter Inderøy/Byafossen, Vestbyen eller Vuku (oppsett p.t. er ikke klart).