G16: Flatås 4 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2016

FLATÅSEN KUNSTGRESS (FLATÅSEN): G16s førstelag burde ha avgjort kampen ved et tidligere stadium, men ble straffet av effektiviteten til motstanderne.

Det gikk ikke Fredrik Meland Johnsens og Tillers vei i dag. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett i strupen på Flatås, og allerede før ett minutt var gått snappet Fredrik Meland Johnsen opp ballen i duell med keeper, og fant Roy Sneisen i 16-meteren som hadde en enkel jobb med å sette inn 0-1 på nærmest åpent mål.

Åtte minutter senere var Flatås alene med Tiller-keeper Lars Smemo, men sistnevnte var fint ute og reddet forsøket.

Deretter hadde Henrik Langset Breivoll et godt skuddforsøk fra 18 meter som snek seg utenfor stolpen, og André Lien traff godt fra 14 meter, men keeper reddet.

Etter 28 minutter utlignet Flatås til 1-1 på en lobb fra skrått hold i lengste hjørne, og nå var hjemmelaget virkelig på hugget.

En kvadruppelsjanse fem minutter senere kunne fort ha endt i nettmaskene, men to strålende redninger fra Smemo, et stolpetreff og en god blokkering fra Andreas Arukwe sørget for at det fortsatt sto 1-1 i målprotokollen.

Men dessverre varte det ikke lenge. Fire minutter før pause gikk rødtrøyene opp i ledelsen da en av deres angrepsspillere gikk gjennom alt og alle og satte ballen til side for Smemo og i mål til 2-1.

Sjansebonanza gikk Flatås' vei

Andre omgang startet med tre store Tiller-sjanser ved Sneisen. Først reddet Flatås' sisteskanse fra distanse, deretter ble ballen klarert etter en duell med keeper før ikke lenge etterpå kom Sneisen alene med keeper etter et godt forarbeid av Lien og Tobias Aavik, men igjen reddet hjemmelagets keeper.

Derfor kunne Tiller føle seg litt snytt da Flatås gikk opp i en 3-1-ledelse på et frispark ikke mange minutter senere, men Sneisen svarte like etterpå da han hamret inn reduseringen etter et innlegg i feltet.

Flatås hadde to store muligheter med kvarteret igjen å spille. Først traff de tverrliggeren fra 20 meter, og like etterpå var Smemo i aksjon igjen da han reddet et forsøk fra kloss hold.

Åtte minutter før full tid utlignet Tiller til 3-3 ved Breivoll fra ti meter, som bare sekunder senere kunne ha sendt Tiller i ledelsen fra nesten samme posisjon.

Kun tre minutter etter utligningen tok Flatås igjen ledelsen på en kontring, og selv om Fredrik Meland Johnsen prøvde å svar helt på tampen med sitt langskudd, endte det med en 4-3-seier til Flatås denne søndagen.

Tiller har siste seriekamp før sommerferien neste søndag hjemme mot Orkanger.

G16: Flatås IL 4 (2) - (1) 3 Tiller IL
0-1 Roy Sneisen 1'