J17: Tiller 7 - 2 Ranheim

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jun 2016

TOBB ARENA (TILLER): J17 klatret til topps på tabellen etter en stor 7-2-seier over daværende serieleder Ranheim onsdag kveld.

Blåtrøyene fikk en perfekt start på kampen i det gode førsommerværet på TOBB Arena. Før tre minutter var spilt kriget Sara Bye-Andersen med seg ballen langt oppe på høyresiden, kaptein Celine Vevle overtok, fintet bort et par motspillere og sendte Tiller i føringen med et skudd fra skrått hold.

Da det så ut som om Tiller hadde kontroll på kampen, utlignet Ranheim ni minutter senere etter at en bakromspasning endte med en Ranheim-angriper alene med Tiller-keeper Mayliss Fremo, som satte ballen sikkert i mål til 1-1.

Det var mange tøffe dueller på midten og høyt tempo på begge lags angrepsspill, men det var hjemmelaget som var giftigst foran motstanderens mål.

Etter 21 minutter la Bye-Andersen inn til Victoria Sande Petersen som klinte til på hel volley fra ti meter og ballen suste forbi keeper og i mål til 2-1.

Seks minutter senere fikset Sande Petersen 3-1 alene med keeper etter en strålende målgivende pasning fra Laura Gashi, og fire minutter før pause fikk Bye-Andersen en enkel jobb med å sette inn 4-1 på nærmest åpent mål etter at Gashis gode innlegg først havnet hos Andrea Holm Aune i duell i feltet før ballen trillet til Bye-Andersen.

Sande Petersen ved sine fulle fem

Andre omgang var 13 minutter gammel da Sande Petersen scorte sitt tredje mål for dagen etter en glimrende pasning fra Bye-Andersen, og Tiller kunne allerede begynne å lukte på en ny trepoenger.

Spillet bølget dog litt frem og tilbake i de neste minuttene, men mot slutten ble det flere nettkjenninger.

Ti minutter før full tid var Sande Petersen nok en gang frempå da hun scorte hjemmelagets sjette mål i duell med keeper.

Ranheim reduserte på et flott skudd rett etterpå, men få minutter senere fastsatte Sande Petersen - ja, du leste riktig - sluttresultatet til 7-2 på en retur etter at Holm Aune tvang fram en god redning av gjestenes keeper.

Tiller topper dermed tabellen i BDO-serien J17 etter sju serierunder.

Neste kamp er borte mot Freidig onsdag 8. juni kl.19.00.

J17: Tiller IL 7 (4) - (1) 2 Ranheim IL
1-0 Celine Kleiven Vevle 3'