Tiller 2 4 - 1 Mosvik

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2016

DALGÅRD KUNSTGRESS (DALGÅRD): Andrelaget i 6. divisjon beseiret Petter Northugs Mosvik onsdag kveld.

Fredrik Schevig (t.h.) og navnebror Røstvold jubler med målscorer Christer Brekke (t.v.) etter en hårfin scoring. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes nest beste tok imot Mosvik på "hjemmebane" på Dalgård, i det som var en utsatt kamp fra forrige uke etter enighet mellom lagene og dommer.

Dagens hjemmelag åpnet kampen best, og etter 20 minutter smalt det i nettmaskene fra ingen ringere enn Brage Rimol. Han var først på en retur i feltet som han hamret inn til 1-0.

I andre omgang startet også blåtrøyene best. Et angrep ble rullet opp fra venstre som endte med et skudd fra Thomas Jensen på 16-meterstreken, og vips så var det 2-0.

Men få minutter senere reduserte Mosvik på en frekk lobb over juniorkeeper Tobias Løvø, og det var ikke langt unna at Mosvik utlignet til 2-2 med flere gode sjanser.

Elleve minutter før full tid fikk imidlertid Tiller 2 et pusterom fra Petter Northugs sklitaklinger da Christer Brekke kranglet Matias Aalbergs frispark over mållinja til 3-1, før et glimrende angrep med rutinerte Rimol og Rune Olufsen i spissen, der sistnevnte fant Preben Holm Aune alene med keeper, som fra skrått hold fastsatte sluttresultatet til 4-1 helt på tampen.