G14: Tiller 1 - 3 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): G14s førstelag tapte for et godt Strindheim-lag fredag kveld.

André Lien herjet for Tiller, men det ble ingen poeng denne gang. Foto: Marius L. Larsen.
Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen spilte jevnt med Strindheim i åpningsminuttene, men etter et kvarter ble det jubel for bortelaget. En bakromspasning endte med et skudd fra 14 meter via lengste stolpe og i mål til 0-1.

Gjestene var hakket bedre enn Tiller i første omgang, og etter 33 minutter doblet de ledelsen da et hjørnespark gikk forbi alt og alle og i nettmaskene.

Kampen kunne også ha fått et verre utgangspunkt for hjemmelaget i andre omgang da Strindheim traff stolpen rett før pause.

Livlige Lien reduserte

Tiller startet den andre omgangen bedre enn den første. Roy Sneisen var farlig frempå fem minutter etter sidebytte, men etter å ha rundet keeper, havnet skuddet over mål fra veldig skrått hold.

Vertene kjørte på i en god periode, og fikk betalt for innsatsen da André Lien og Fredrik Olufsen spilte veggspill på venstresiden og sistnevnte banket ballen i mål fra nærmest død vinkel til 1-2.

Ikke lenge etterpå hamret Lien ballen i tverrliggeren fra 14 meter, men dette skulle ikke være dagen for Rune Olufsens mannskap.

Helt på tampen la Strindheim på til 1-3 på et godt angrep som endte med et skudd fra ti meter via Tiller-keeper Sebastian Eggen og i mål.

G14: Tiller IL 1 (0) - (2) 3 Strindheim IL