J16: Tiller 5 - 0 Utleira

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): J16 fosser videre i 0. divisjon etter en ny, overbevisende seier over Utleira onsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde et offensivt Utleira-lag i åpningsminuttene, men det var hjemmelaget som fikk kampens første sjanse etter 11 minutter. Victoria Sande Petersens skuddforsøk fra 14 meter gikk rett på keeper.

Etter 20 minutter ble det jubel for vertene. En god pasning i bakrom av Laura Gashi holdt på å finne Sande Petersen, som bare kunne se at en uheldig Utleira-forsvarer tuppet ballen forbi egen keeper og i eget mål til 1-0.

Utleiras beste sjanse før pause kom etter 33 minutter, da Tiller-keeper Mayliss Fremo var frempå og reddet et skudd fra 16 meter nede i sitt høyre hjørne.

Fire minutter senere holdt Andrea Holm Aune på å doble ledelsen med et hodestøt på en corner, men ikke lenge etterpå fyrte Gashi av fra distanse, keeper reddet i tverrliggeren, og Thea Bøe Mortensen var først på returen og satte inn 2-0 fra kloss hold.

Punkterende andre omgang

Andre omgang var ikke mer enn åtte minutter gammel da Gashi fikk nok av de målgivende pasningene. Fra drøyt 20 meter lobbet hun inn Tillers tredje mål over keeper og i lengste hjørne.

Utleira prøvde seg på noen farligheter i minuttene etter, men hjemmelaget virket å ha god kontroll på dagens motstander.

Kvarteret før full tid fant Sande Petersen Victoria Berge bakerst i feltet, som fintet bort en motstander og satte ballen høyt i mål til 4-0.

Bøe Mortensen var nok en gang først frempå en retur fra keeper ni minutter før full tid, denne gang fra et skudd fra Celine Kleiven Vevle, og sendte Tiller i en 5-0-ledelse.

Hun kunne ha fått sitt hattrick rett før full tid, men skuddet fra 17 meter gikk like over mål.

J16: Tiller IL 5 (2) - (0) 0 Utleira IL

1-0 selvmål 20'
2-0 Thea Bøe Mortensen 39'
3-0 Laura Gashi 48'
4-0 Victoria Berge 65'
5-0 Thea Bøe Mortensen 71'