Leik 2 8 - 3 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2015

KORSVEGEN KUNSTGRESS (KORSVEGEN): Et purungt Tilller 2 tapte stort i 6. divisjonsoppjøret mot Leik 2 onsdag kveld.

Mobilfoto: Marius L. Larsen.
De blåkleddes nest beste spillere stilte med åtte juniorspillere mot en langt mer rutinert motstander, og de fikk straks merke at de ble hardt straffet for feilene de gjorde.

For til pause ble det et realt hockeyresultat.

Etter åtte minutter satte hjemmelaget 1-0 etter at Tiller 2 klønet det til bakerst i banen, men Fredrik Almli skapte balanse i regnskapet tre minutter senere etter en flott pasning fra Magnus Henriksen.

Almli og Berdal skaffet håp

Dessverre varte ikke utligningen lenge, for Leik 2 tok ledelsen både 2- og 3-1 på henholdsvis frispark og brudd rett etterpå.

Etter en halvtime økte de til 4-1 på et innlegg i feltet før målduoen Henriksen-Almli skaffet Tiller 2 et nytt håp med en 4-2-redusering.

Men Leik 2 ville det annerledes. Før pause scorte de mål nummer fem og seks, først på corner, deretter langskudd, før Arne Julius Berdal fintet seg forbi Leik 2-forsvaret og reduserte til 6-3.

Økte ledelsen ytterligere

Andre omgang ble aldri spennende som Tiller 2 kanskje hadde håpet på.

Vertene satte inn 7-3 alene med Tiller-keeper Kristoffer Nisja fem minutter ut i omgangen, og 8-3-målet kom fra nøyaktig samme situasjon etter 59 minutter.

Resten av kampen var Leik 2 nærmere 9-3 enn Tiller var redusering, men det ebbet ut et skuffende tap for Tillers nest beste.