J14: Tiller 2 - 0 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 14. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): J14s førstelag ga alt og litt til i møtet med Verdal søndag ettermiddag.

J14s førstelag innehar tredjeplassen på tabellen etter seieren over Verdal. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen åpnet entusiastisk mot nordtrønderne, men som antatt ble åpningsminuttene en indikasjon på to gode lag med tøffe dueller og lite sjanser.

Etter 18 minutter kom kampens første store mulighet som endte med nettkjenning for hjemmelaget, men dessverre sto Lotte Berntsen i offside i skuddøyeblikket.

Tre minutter senere var Verdal farlig frempå med et stangskudd, men det var Tiller som kunne juble over scoring tre minutter før pause. Marita Olsens frispark endte med retur fra Verdals keeper som tvillingsøster Tiril var først på og satte inn 1-0 til vertene.

Livlige Dahl punkterte kampen

I andre omgang startet Tiller et massivt trykk mot Verdal, der en svært livlig Ida Kathrine Dahl skapte mange sjanser både egenhånd og med sine lagvenninner.

Den største sjansen fikk hun etter en flott pasning fra Tiril Olsen, men forsøket fra kloss hold gikk utenfor.

Etter 60 minutter hamret Ylva Småvik Sagøy til på et godt slått hjørnespark av Ida Stiles, men forsøket gikk rett i stolpen og ut.

Fem minutter før slutt kom endelig uttellingen for Tiller, der Dahl klarte å få ballen forbi keeper og trillende i mål fra skrått hold til 2-0.

Tiller ligger nå på 3. plass i BDO-serien J14 1. divisjon avdeling 1 vår med en serierunde igjen!

J14: Tiller IL 2 (1) - (0) 0 Verdal IL
1-0 Tiril Olsen 32'
2-0 Ida Kathrine Dahl 65'