Rørvik 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 22. Feb 2015

ABRAHALLEN (SVEBERG): A-laget viste gode takter mot Eirik Utheims Rørvik, som så rødt og måtte spille andre omgang med en mann mindre.

A-laget hadde få problemer med å overliste 10-mann-sterke Rørvik i andre omgang. Foto: Christer Mathissen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på kampen til tross for Rørviks aggressive press i åpningsminuttene. Preben Holm Aune fikk ballen ute på høyresiden på egen halvdel, spurtet forbi sidebacken og nærmeste midtstopper, før han 60 meter senere fra nærmest død vinkel sendte Tiller i føringen med et hardt skudd.

Rørvik var heller ikke ufarlige med sine angrep, og etter 26 minutter utlignet de til 1-1 etter at de brøyt ballen langt inne på Tillers banehalvdel, kom alene med keeper Marius Larsen og satte ballen i mål.

Det var få store sjanser de første 45 minuttene, Oddvar Ystgaard hadde et overraskende stangskudd etter en halvtimes tid, der Tiller fikk den største minuttet før pause. Ruben Rostille gikk i bakken etter et tøft møte med Rørviks midtstopper rett utenfor 16-meteren, dommeren blåste for frispark og ga samtidig Rørvik-spilleren et diskutabelt rødt kort.

Frisparket dundret Julian Karlgård i tverrliggeren før den suste ut av spill.

Kontrollerende andre omgang

I pausen gjorde Tiller flere bytter og fikk merke at Rørvik forståelig nok la seg bak i banen og satset på kontringer. Hver gang Tiller mistet ballen, var Rørvik ivrig frempå.

Men det var blåtrøyene fra Tillerbyen som kunne juble over scoringer i andre omgang. Etter 53 minutter hamret Rostille inn 1-2 fra 15 meter, og etter en drøy time spilt stusset Daniel Halgunset inn 1-3 fra kloss hold på et godt slått frispark fra Fredrik Schevig.

Begge Knutsen-brødrene noterte seg også for flotte scoringer. Først var det Stian som stanget inn 1-4 på bakerste stolpe etter et innlegg fra Schevig, før Lasse var først på returen fra keeper på Stian Mathisen Myrbekks skudd og satte inn 1-5.

Åtte minutter før full tid satte Larsen i gang Lasse Knutsen på midtbanen, som stormet fremover og forbi fire Rørvik-spillere før han serverte Rostille alene med keeper som satte ballen kontrollert til side og i mål til 1-6.

Comeback-spilleren Rune Langørgen fikk mulighet til å øke resultatet ytterligere, men frisparkforsøket fra 22 meter gikk like utenfor.

Allerede førstkommende torsdag venter en av vinterens tøffeste tester da blåtrøyene gjester 3. divisjonslaget Heimdal kl.21.00.