Storseier, sluttspill og sølv

Postet av Marius L. Larsen den 8. Des 2014

Det ble nok ei minneverdig helg for våre lag i flere turneringer.

Tiller 2 i G15-klassen vant en meget sterk sølvpokal i Flatås Julecup. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var representert i to innendørsturneringer samt kvalifisering til 0. divisjon denne helga, og tradisjonen tro var det som vanlig svært gode prestasjoner i samtlige.

Vi stilte med ett lag i G19-klassen i Buvik Cup i Skaunhallen, der våre juniorer startet svært lovende med en 3-1-seier over Orkanger 2 før det ble 3-3 mot Buvik 1.

I siste gruppespillkamp ble det et stort 1-10-tap for Orkla 2, men de gikk allikevel videre til sluttspillet som beste treer.

I kvartfinalen sa det imidlertid stopp, der Orkla 1 ble for sterke og vant 4-1.

Hardtkjempende Tiller fikk sølv

Det var mange Tiller-lag i aksjon i den nest siste helga i Flatås Julecup i Kotenghallen, der vi hadde med hele seks lag i G8-klassen og ett lag i J7-klassen.

Av lag i konkurranseklasser stilte vi med et lag i J14-klassen - Tiller Håndball - som beviste at de var gode uansett hvilken ball.

De vant imponerende to av tre innledende kamper og avanserte til mellomspillet på søndag, men der ble Strindheim 2 for tøffe og vant til slutt 6-1 over Tiller.

Vi hadde to lag i aksjon i gruppespillet G15-klassen både på fredag og lørdag, der Tiller 2 vant to kamper og avanserte til kvartfinale som gruppetoer. Rett til kvartfinale gikk også Tiller 1, som vant alle tre innledende kamper.

I sluttspillet startet Tiller 2 med å slå Orkla 1 2-0, mens Tiller 1 måtte se seg hårfint slått 2-1 av Nardo.

I semifinalen hentet Tiller 2 opp Nardos 3-2-ledelse like før slutt, og i den fem minutter lange golden goal-omgangen var det blåtrøyene som kunne juble over en plass i finalen med sin 4-3-scoring.

Der ble det etter hvert tøffe kår mot et svært godt Flatås-lag, og til tross for at Tiller ga absolutt alt, så var det ikke nok til å hindre at arrangørlaget vant 5-0 i finalen.

Dermed ble det en svært sterk 2. plass på våre gutter!

Tre av tre for J16

Søndag ettermiddag spilte J16 sin tredje og siste kvalifiseringskamp til neste års 0. divisjon, en helårsserie som blant annet innebærer faste kampdager og ingen opprykk/nedrykk.

De var allerede kvalifisert med sine daværende to seiere før kampen mot KIL/Hemne, men da Laura Gashi startet målshowet i Abrahallen, så de seg ikke tilbake og vant til slutt 5-0.