G19: Gimse 3 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 5. Jun 2014

BREKKÅSEN STADION (GIMSE): Tre ganger ble ledelsen utlignet, men de blåkledde fra Tillerbyen viste enorm styrke og vant sin første kamp for sesongen onsdag kveld.

Kaptein Martin Vårhus Thrana jubler sammen med Kristian Moa etter å ha scoret på straffespark. Foto: Marius L. Larsen.

Og gjestene fra Trondheim gikk ut i hundre, og fikk betaling for det. Før ni minutter var spilt smalt det fra skuddfoten fra Einar Krogh rett innenfor 16-meteren, og det sto 0-1 i målprotokollen.

Purunge Tiller styrte spillet den kommende perioden, og hadde flere gode muligheter etter flott spill, men forsøkene fra Krogh og Kristian Moa snertet bare lengste stolpe.

Etter 34 minutter utlignet Gimse på sin første store sjanse i kampen, da Tiller ikke fikk klarert et frispark i feltet, der en rødkledd spiller fikk stå helt alene og heade inn 1-1.

Preben Holm Aune sørget imidlertid for ny Tiller-ledelse to minutter før hvilen, da han styrte Moas presise innlegg i mål fra kloss hold, men hjemmelaget utlignet igjen sekunder før fløytesignalet gikk. En bakromspasning endte med scoring alene med Tiller-keeper og 15-årige Eirik Alstad.

Nok en utligning

Andre omgang var ikke mer enn 11 minutter gammel da Tiller fikk scoring etter høy gjenvinning. Kaptein Martin Vårhus Thrana fant Holm Aune, som sentret gjennom Magnus Bleivik Wist alene med keeper, og sistnevnte fikset ny ledelse.

Gimse utlignet for en tredje gang etter 65 minutter etter godt spill og litt passivt forsvarsspill, og skulle dette bli en ny Tiller-kamp som ikke endte med poeng etter å ha ledet (denne gang tre ganger)?

Kapteinen punkterte kampen

Da Didrik Tingstads forsøk fra fem meter etter en corner endte med redning på streken, og keeper Alstad var konstant uredd og fanget alt av baller i eget felt, skjønte man at Tiller hadde kanskje en sluttspurt på gang.

Ti minutter før slutt pekte dommeren på straffemerket etter at Krogh ble felt rett innenfor 16-meteren, og Thrana var sikker i sin sak og sendte Tiller i føringen for fjerde gang i kampen.

Avgjørelsen falt to minutter før slutt, og igjen var det kapteinen som tok ansvar. Et frispark fra 25 meter ble limt i nærmeste kryss til 3-5 og full jubel blant Tiller-spillerne.

En herlig laginnsats med periodevis godt angrepsspill førte til årets første poeng og trepoenger for juniorlaget denne onsdagskvelden!

PS! Tiller stilte med hele seks G16-spillere i kamptroppen, deriblant juniordebutant Eirik Alstad (15) som keeper!

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 3 vår her!

G19: Gimse IL 3 (2) - (2) 5 Tiller IL
0-1 Einar Krogh 9'