Postet av Marius L. Larsen den 6. Jun 2019

SKAVELMYRA STADION (VANVIKAN): Herrer-2 fortsatte seierstrenden torsdag kveld.

Daniel Halgunset (t.v.) kom overraskende nok på scoringslista igjen. Her feirer han sammen med Marius Bondø Garstad i forrige hjemmekamp.

De blåkledde fra Tillerbyen tok turen rett over fjorden til Vanvikan sent torsdag kveld, der det sto om tre nye poeng i 6. divisjon menn.

På en usedvanlig jevn naturgressmatte på fosenhalvøya bydde Tiller opp til dans ganske tidlig. Spillende sportssjef Daniel Halgunset fikset 1-0 etter bare fire minutter, før Bjørn Tore Clausen doblet ledelsen kort tid senere.

Tom Erik Larsen la på til 3-0 rett før sidebytte, og da andre omgang ikke var mer enn 60 sekunder gammel, økte Clausen ledelsen til 4-0.

Selv om Vanvik reduserte, var det ikke noen tvil om hvor seieren skulle havne. Et hattrick av Thomas Lerstadgrind sørget til slutt for en meget solid 7-1-seier.

Med tre poeng, svele og kaffe på vei hjem, ble det meldt tilbake om en ganske fornøyd Tiller-gjeng.

Neste kamp for herrer-2 er mot Fosen fredag 14. juni kl.20.00 på TOBB Arena Sør.