Tiller 2 1 - 1 Strindheim 3

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinner-2 måtte nøye seg med ett poeng i toppoppgjøret mot Strindheim 3 søndag ettermiddag.

Vilde Winge Kristiansen (nr tre f.v.) var sikker alene med keeper.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne ha fått en i fleisen allerede etter bare fem minutter, men en årvåken Matilde Bolghaug reddet forsøket alene med gjestenes angriper.

Strindheim, som hadde troppet opp med et sterkt lag i håp om tre poeng, måtte se at Tiller hadde klart mest ball de første 45 minuttene.

Midtstopper Victoria Løkken fikk hjemmelagets største mulighet før sidebytte, men skuddforsøket fra fem meter på et hjørnespark gikk rett over mål.

Tiller møter Rosenborg i NM menn - kjøp din billett her!

Sen utligning

Andre omgang startet med at Strindheim traff tverrliggeren, og på det påfølgende angrepet motsatt vei ble det jubel for de blå. Vilde Winge Kristiansen ble spilt gjennom alene med keeper, og angriperen var iskald da hun satte inn 1-0.

Gjestene hadde initiativet den siste halvtimen, og både Bolghaug og tverrliggeren på ny sto i veien.

Tiller var heller ikke helt ufarlige, men Synne Bye-Andersen var bare centimetere unna å tuppe ballen forbi en utrusende Strindheim-keeper og i mål med kvarteret igjen å spille.

Men så utlignet Strindheim. På et hjørnespark så det ut som om Bolghaug plukket ballen i fast grep, men gultrøyene fikk kranglet ballen over målstreken til Tillers store protester.

Hege Snåsøy Hovdahl kunne ha blitt matchvinner rett før slutt, men styringen på et hjørnespark ble så vidt klarert på streken av gjestene.

Kampen endte dermed 1-1 i en tett og jevn kamp.

Neste seriekamp for kvinner-2 er mot Meldal mandag 27. mai kl.19.45 på TOBB Arena Sør.

I mellomtiden skal klubbenes førstelag møtes til dyst mandag 20. mai kl.20.45 på samme bane.