Storartet helg 2

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jan 2017

Det var folksomt og mange nervepirrende kamper i den andre helga av Fjernvarmecupen 2017.

J03-kaptein Mari Kristine Vik tar imot bronsepokalen. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller Idrettslag Fotball sto klare for åpning av den andre turneringshelga fredag ettermiddag i Kotenghallen mens KVT-hallen startet noen timer senere.

Et sedvanlig hjelpende dugnadspersonell styrte turneringen trygt i havn fra fredag til søndag, og på parketten var det mange årsklasser i aksjon.

7-åringene var helgas aller yngste, og for første gang i KVT-hallen ble 3v3-futsal med vant gjennomført.

Svært mange 7-åringer med sine foreldre og besteforeldre skapte en herlig stemning gjennom hele lørdagen, samtidig som J9 og G11s målrike kamper skapte jubel på tribunen.


Bildegalleri:
Fredag
Lørdag
Søndag


A- og B-sluttspill

14-åringene skulle gjøre opp om pokalene i konkurranseklassene, og på grunn av svært stor påmelding for både guttene og jentene, valgte arrangørklubben å gjennomføre en spennende vri med både A- og B-sluttspill på søndag - dagen da Tiller Idrettslag fylte 101 år.

I B-sluttspillet i KVT-hallen skulle Kolstad 1 og Sverresborg 2 gjøre opp om den største pokalen for guttene, der Kolstad 1 trakk det lengste strået i en 3-0-seier.

For jentene var finalen mellom Tiller 2 og Gimse, der sistnevnte slo ut svenske Åre i semifnalen. En jevn finale ebbet ut i en hårfin 1-0-seier for Gimse. Tiller 2, bestående av '04-spillere, kunne uansett juble over en sterk 2. plass.

Følg også Fjernvarmecupen på Facebook!


Rene klubbfinaler

I A-sluttspillet i Kotenghallen sto det mellom to lag i en og samme klubb.

For jentene var finalen mellom Strindheim 1 og Strindheim 2, der førstnevnte vant 1-0 i en jevn og spennende kamp.

Guttene fra Trygg/Lade skulle gjøre opp om førsteplassen i sin finale, og det var Trygg/Lade 3 som slo Trygg/Lade 2 med sifrene 3-0.


Vi gratulerer lagene med flotte prestasjoner!


Se alle resultater her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.