Imponerende triumfer

Postet av Marius L. Larsen den 14. Nov 2016

Tiller vant bronse, sølv og gull i forskjellige innendørsturneringer i helga.

J17 jubler over nok et gull. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var som alltid svært godt representert i helgas turneringer i flere haller rundt omkring, og man kapret alle tre pallplasseringene fordelt på to forskjellige klasser.

I Heimdalshallen var det duket for den tredje helga av Heimdal Indoor, og i G13-klassen stilte Tiller fire lag, derav ett rent '04-lag.

Imponerende nok gikk alle videre til sluttspillet på søndag, og i åttedelsfinalene avanserte Tiller 1 og 4 til kvartfinale - hvor lagene møttes.

Der var 13-åringene tre mål bedre bedre enn 12-åringene, og det skulle bli en svært spennende semifinale mot Kattem 3. Kampen måtte gå til straffesparkkonkurranse, og der måtte Tiller se seg slått 3-2.

I bronsefinalen var det imidlertid duket for en vanvittig revansje, da Kattem 4 ble beseiret hele 7-1 etter fem mål fra Sondre Weiseth og lekre kombinasjoner fra '04-guttene og Marius-navnebrødrene Jensen og Broholm.

Se mange bilder fra Heimdal Indoor her.


Snipp, snapp, snute i åttedelsfinale

Etter G16s suksesstur til Otta forrige helg, var det denne helga G19s tur i Otta Cup.

Tore Kristiansens mannskap reiste med så å si samtlige spillere og dermed tre lag i den populære turneringen, og en særdeles god lørdag gjorde at alle lag avanserte til sluttspillet søndag morgen.

I en playoffkamp til åttedelsfinalene måtte Tiller 2 se seg slått av sine venner på Tiller 3, men dessverre skulle det si stopp for de to gjenværende lagene i denne runden.

Tiller 3 tapte knepent 3-2 for Nordre Land, og Tiller 1 gikk på et 3-0-nederlag for vertslaget Otta.


Ren Tiller-finale til slutt

Tilbake i Trondheim var det også full runde i den første helga av Flatås Julecup i Kotenghallen, og her var det J13- og J15/16/17-klassen det handlet om for Tiller.

I J13-klassen stilte blåtrøyene ett lag bestående av '04-spillere, og laget fikk det tøft i gruppespillet der de på hårfint vis tapte alle kampen med minst mulig margin.

I J15/16/17-klassen stilte Tiller tre lag; ett J17-lag, ett J15-lag og ett J14-lag.

J15-laget vant en, tapte en og spilte en uavgjort i gruppespillet, men avanserte dessverre ikke til sluttspillet på søndag.

Det gjorde derimot de to andre lagene, og de yngste slo Flatås 1 2-1 i en jevn batalje i kvalifisering til kvartfinalen. De viste sin styrke ved å slå Strindheim J15 3-0 i sin neste kamp, samtidig som J17-laget beseiret et sterkt Oppdal-lag 4-3 på golden goal.

J14-laget slo det andre J15-laget til Strindheim imponerende 4-1 i semifinalen, og de skulle opp mot Tiller J17 i finalen, som på sin side slo Utleira med sifrene 2-0 i løpet av kampens to siste spilleminutter der tilbakevendte Tonje Gravdal, som har vært borte i over ett år på grunn av kneskade, hamret inn 1-0 og like etterpå serverte Victoria Sande Petersen 2-0.

I en svært spennende - og for noen kanskje ikke overraskende - ren Tiller-finale beviste de gamle at de var eldst.

Laura Gashi og Sande Petersen sendte J17-laget 2-0 foran til pause, mens kaptein Celine Kleiven Vevle økte til 3-0.

En svært god Mayliss Fremo hindret '02-erne i å komme tilbake i kampen, og dermed kunne de eldste juble over gull mens de tre år yngre spillerne kapret en smått utrolig sølvpokal.

Se mange bilder fra Flatås Julecup her.


Vi gratulerer alle våre lag med vanvittige prestasjoner i helga!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.