Høstens siste serieuke

Postet av Marius L. Larsen den 17. Okt 2016

De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for en høyinteressant sisteuke i høstsesongen 2016.

Skjermbilde 2016-05-16 kl. 18.56.27.jpg

J14s andrelag vant sin avdeling før siste serierunde. Bildet er fra en tidligere kamp i år. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller-lagene er tilbake fra en produktiv høstferie, og spillere, trenere og supportere kvesser klørne for det som blir en spennende avslutning på høstsesongen denne uka.

Seriespillet skal nemlig avgjøres for alle våre ungdoms- og seniorlag, og uka ble tjuvstartet allerede i går (søndag).

J15s førstelag tok ledelsen mot Levanger-laget Sverre på TOBB Arena, men havnet så under og klarte aldri å ta tilbake ledelsen. Blåtrøyene tapte til slutt 5-3 i sin nest siste seriekamp.

Deretter skulle herrelaget i 4. divisjon på tokt på Røros, og med en tynn spillertropp, men med en solid innstilling holdt de overlevelsesjagede Røros 0-0 til pause. Geir Øyvind Sjømæling utlignet Røros 1-0-ledelse med et straffesparkmål i det 55. spilleminutt, men Røros var hakket vassere og vant til slutt 3-1.

Helt til slutt på søndagskvelden tok J14s andrelag imot Klæbu til en toppkamp på TOBB Arena, og Tiller 2 levde opp til oppgjøret ved å vinne 2-1 og dermed vinne 2. divisjon avdeling 4 høst med en serierunde igjen å spille! Vi gratulerer!


Denne uka starter med J15s andrelags borteoppgjør mot Gimse mandag kveld og avsluttes med OBOS Cup-semifinalen mellom Tiller og Vuku i J17-klassen på TOBB Arena søndag kveld.

I mellom disse dagene skal det spilles mange kamper som det skal kjempes om poeng, heder og ære i, og vi ønsker alle sammen lykke til i innspurten!

Se oversikt over alle Tiller-kampene her!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.