Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2016

TILLER / RANHEIM / STRINDHEIM / LADE / STATSBYGD: De blåkledde fra Tillerbyen leverte varierte resultater i helga, men J14s to storseiere gjør at de er svært nære ved å vinne sine avdelinger.

J14 er få kamper unna å vinne to avdelinger. Bildet er fra et tidligere oppgjør. Foto: Marius L. Larsen.

Mange Tiller-lag var i aksjon gjennom helga rett før de aller fleste tar høstferie, og de siste serierundene spilles ikke før høstferien er gjennomført.

På fredag var det to oppgjør i terminlista. Først skulle J13 opp mot sterke Strindheim 2 på bortebane, men der opplevde Tiller-jentene en svært tøff kamp og måtte til slutt se seg slått 12-2.

Bedre skulle det gå med J14s førstelag rett etterpå da de tok imot Nessegutten på TOBB Arena. Tiller gikk ut i hundre fra start, hamret inn skåringer og ga seg ikke før det sto hele 9-0 i målprotokollen.

Dette betyr at J14 er tre poeng unna å vinne 1. divisjon avdeling 1 høst med to kamper igjen å spille, som dermed gir retten til å spille finale i kretsmesterskapet lørdag 5. november i Abrahallen.

Stortap for G19

Lørdagen startet med J14s tredjelags møte med Klæbu på TOBB Arena, og der var Tiller 3 bortimot like gode som Tiller 1 dagen før da førstnevnte slo Klæbu hele 10-2. Dermed er Tiller 3 i førersetet ved å vinne 7-eravdelingen med to kamper igjen å spille, som også gir en finaleplass i kretsmesterskapet.

Videre på lørdag gjestet G16s førstelag Statsbygd/Vanvik på Statsbygd kunstgress, men der fikk guttene en tøff kamp. Hjemmelaget ledet 2-0 til pause etter to raske skåringer rett før sidebytte, men Morten Lien fikset redusering og nytt håp halvveis i andre omgang. Dessverre for Tiller var det vertene som skårte det neste målet, slik at blåtrøyene måtte se seg slått 3-1.

Deretter sto G19 for tur i sitt møte med Namsos på "hjemmebane" på Lade 4 kunstgress. Juniorene fikk oppleve at Namsos ledet hele 4-0 etter drøyt 20 minutter, men Christopher Sneisen, Namo Zengana og Shkar Salih reduserte selv om Namsos skårte ett til før pause (3-5). Andre omgang ble en enveiskjøring mot Tillers mål, og gjestene fra Namdalen ga seg ikke før det sto hele 3-10 i målprotokollen.

Horghagen-show mot Frøya

Søndagen startet med G14s andrelags møte med Ålen på TOBB Arena, og guttene i helblått tok tak i kampen umiddelbart etter avspark og så seg aldri tilbake. Tiller 2 vant 6-0 etter skåringer av Markus Sitouze Danielsen (2), Thomas Mikalsen, Jørgen Sandvik og Harald Farstad. Tiller 2 leder dermed 3. divisjon avdeling 4 med tre poeng og 12 plussmål med én kamp igjen å spille.

Senere på dagen tok herrelaget i 4. divisjon imot Frøya på samme bane, og blåtrøyene gikk ut hardt til verks. Kim Horghagens hjørnespark gikk rett i mål, og kampens fineste angrep som startet med høyreback Preben Holm Aune via hele venstresiden endte til slutt hos høyrekant Marius Torset og rett i mål. Frøya utlignet til 2-2, men Tiller ledet 4-2 til pause, og i andre omgang serverte Horghagen flere lekkerbisker i nettmaskene. I tillegg til en stupheading fra Stian Fossen Thanem og straffeskåring fra Kevin Karlsen, endte det til slutt hele 7-3 til Tiller.

Helga ble avsluttet med G13s tredjelags oppgjør med Trygg/Lade 3 der Tiller 3 tapte hårfint 7-5.