Tilbake på vinnersporet

Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2016

TOBB ARENA / TEMPE KUNSTGRESS / ØYA MERSALG ARENA: J15s førstelag er tilbake på vinnersporet etter seier over Klæbu tirsdag kveld.

J15 tok tre nye poeng på hjemmebane. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon i flere årsklasser denne tirsdagskvelden, og det skulle bli noe å juble for på oktobers fjerde dag.

Det startet med en dobbelkamp på TOBB Arena, der 13-åringene av begge kjønn skulle gjøre opp om både poeng og prestasjoner. Guttene møtte Vestbyen 2, og måljagede Tiller-spillere ga seg ikke før det sto 8-3 i målprotokollen.
Jentene tok imot Charlottenlund 2 til sin åttende 1. divisjonskamp etter opprykket i vår, men fremdeles lar poengene vente på seg til tross for nok en jevnspilt fotballkamp. Tiller måtte denne gang se seg slått hårfint 3-1.


Seier for J14 og J15 - tap for G16

J14s andrelag skulle deretter spille "hjemmekamp" mot Nidelv på Tempe kunstgress, og Tiller hadde full kontroll og vant til slutt hele 5-0. Dermed beholder de tabelltoppen i 2. divisjon avdeling 4.

J15s førstelag gjorde seg klar til å møte Klæbu på TOBB Arena, og de var revansjelystne etter to strake tap (0-1 og 3-4). Mia Sivertsen Hilsen startet med å sende Tiller i føringen på et hjørnespark som gikk rett i mål, og resultatet sto seg til pause. Inger Fiskå doblet ledelsen tidlig i andre omgang, og selv om Klæbu reduserte til 1-2 og 2-4, hjalp det lite ettersom Tiller var foran med en 4-1-ledelse etter skåringer av Mia Hilsen og Ida Stiles. Tiller klatrer dermed opp til en fin 5. plass i 1. divisjon avdeling 1 med to serierunder igjen å spille.

Helt til slutt var G16s andrelag på besøk hos Hommelvik 2 i en real toppkamp i 3. divisjon avdeling 5, og selv om nesten-navnebrødrene Simen Hoff og Simon Myhr fikset nettsus for Tiller 2, måtte blåtrøyene se seg slått 3-2.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.