- Blir en høyinteressant avslutning

Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2016

Egon City Syd-leder Jan Egil Kvam er skråsikker på at det blir mange blåmandager fremover, og han gleder seg over at flere Tiller-lag legger feiringen til Egon City Syd.


Teamet på Egon City Syd. Jan Egil Kvam nummer to fra høyre. Foto: Egon City Syd.


De blåkledde fra Tillerbyen er straks inne i sin siste utendørsmåned for i år, men før futsalturneringene starter i gang i flere av de nærliggende hallene, skal blåtrøyene kjempe i flere spennende kamper og gjøre opp om nye plasseringer.

Kvam, sjef for Egon City Syd som er en av Tiller Fotballs samarbeidspartnere og som selv er far til en Tiller-gutt, har fått med seg de gode prestasjonene til lagene.

- Jeg har bitt meg merke i hvor mange mål Tiller skårer i kampene! På guttesiden bøtter jo G13 inn mål, og så vet jeg at G16 fremdeles er ubeseiret. Samtidig har det vel aldri vært bedre på jentesiden. J14 ser jeg leder tabellen med en soleklar målforskjell, og J17 er vel et av Midt-Norges beste lag? spør Kvam retorisk før han selv svarer:

- Jeg tror J17 vinner hele greia også i år (J16-gull i fjor, red. anm.). Det blir en høyinteressant avslutning på høstsesongen.


Egon City Syd gir tilbake

Mens Kvam gleder seg over de mange solide opplevelsene på banen, er det alltid fornøyelig å se at flere Tiller-medlemmer bruker kickback-avtalen Tiller Fotball har med Egon City Syd.

- Jeg tror ikke alle vet at hvis man sier «Tiller-avtalen» i disken ved bestilling, så mottar Tiller Fotball 10 % av det totale beløpet. Det var ikke så mye på den kontoen i starten av året, men det begynner å ta seg opp nå, forteller Kvam.

Egon City Syd-lederen er ivrig på å få flest mulig til å huske på Tiller-avtalen når de bestiller god mat og drikke.

- Det kan være at noen glemmer det, så nå har vi satt opp litt større plakater rundt begge diskene slik at folk flest blir påmint det. Jeg har selv en sønn som er fotballgal i Tiller, og jeg håper det blir en stor sum som blir overført til Tiller Fotball etter året er omme.


Sonekvelder og avslutninger

- Det er alltid svært gledelig å få lov til å komme på sonekvelder på onsdager, meddeler Kvam.

Hver onsdag er det sonekveld på TOBB Arena, der ett bestemt kull fra barnefotballen spiller kamper mot nabolag i løpet av to og en halv time. Sprudlende Egon City Syd-ansatte stiller opp på stand med ballonger, morsomme overraskelser og til og med pizza.

- Med mye folk på banen over en lengre periode, synes vi det er ekstra stas å få være med på sonekveldene. Barna er helt i hundre når de ser oss, og vi kommer gjerne med pizza, forteller Kvam.

I tillegg stiller Egon City Syd opp hvis lagene ønsker en storartet avslutning på sesongen, og også her imøtekommer restauranten lagenes ønsker.

- Tidlig i oktober skal over 20 spillere fra J2006 med foreldre ha sesongavslutning hos oss, og vi sørger for at det blir en minneverdig kveld for alle sammen, sier Kvam, som samtidig kommer med en oppfordring til alle Tiller-lag:

- Hvis ditt lag ønsker at vi skal komme på sonekveld eller holde sin sesongavslutning hos oss, så er det bare å ta kontakt. Vi stiller mer enn gjerne opp for Tiller Fotball!


Kontakt daglig leder hos Egon City Syd, Jan Egil Kvam, på følgende epostadresse:
citysyd@egon.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.