Drømmedag på Ullevaal Stadion

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2016

Les om Tiller-spillernes drømmedag på Ullevaal Stadion.

Tiller-spillerne på Ullevaal. Fra venstre: Jørgen Weiseth, Magnus Henriksen, Erica Munkvold, Tonje Gravdal, Victoria Sande Petersen, Celine Kleiven Vevle. Foto: nyebilder.no.


Gjennom hele fotballsesongen inviterer OBOS og Norges Fotballforbund (NFF) ungdom fra ulike fotballkretser til en dag på landskamparenaen helt utenom det vanlige.

Til VM-kvalifiseringskampen mot selveste Tyskland søndag 4. september var det ungdommer fra klubbene Charlottenlund, Trygg/Lade, Tiller, Levanger og Ranheim som var gjester. Med i følget var også daglig leder Jan Roar Saltvik og klubbutvikler Tommy Bang-Larsen fra NFF Trøndelag i tillegg til Arve Heggem og Rune Egeness fra OBOS Midt-Norge. Hele gruppa fikk full VIP-forpleining med mat og drikke, og gode tribuneplasser til kampen.


Omvisning og quiz

De fikk også høre tidligere landslagsspiller Jan Gunnar Solli og tidligere-Liverpool spiller, nå sportsleder i Rosenborg Ballklub, Stig Inge Bjørnebye holde foredrag med fokus på egenutvikling, motivasjon og fotballens muligheter. Eddie Thomas fra OBOS holdt et innlegg om boligdrømmen og hvilke muligheter du har som ungboligkjøper. I tillegg fikk ungdommene en omvisning på Ullevaal Stadion ledet av Jan Gunnar Solli, og ikke minst prøvesitte TV-studioet som blant annet brukes under sendingene til Eurosport, TVNorge og MAX.

Etter det fikk de prøve seg på en quiz-konkurranse hvor premiene blant annet var billetter til valgfri RBK-kamp.


En topp dag!

“Vi hadde en topp dag på søndag, selv om kamputfallet ikke gikk Norges vei. Ungdommene fra Trøndelag ga også uttrykk for at de hadde en topp dag, og når selveste Tyskland står på andre banehalvdel så er det en historisk kamp uansett. Det å se Gôtze, Özil, Müller og Neuer i aksjon er en stor opplevelse for alle som er glad i god fotball. De trønderske fotballtalentene fikk også verdifull input om verdivalg og prioritering fra noen av de beste representantene fra tidligere landslagsgenerasjoner. Både Mini, Jan Gunnar og Stig Inge Bjørnebye er personligheter som er godt kjent for trønderne fra før, og det var en meget lydhør forsamling som hørte på deres velvalgte ord om deres erfaringer fra fotballivet. Det er flott at OBOS og NFF kan sørge for at talenter fra de forskjellige regionene får ekstra påfyll i forkant av sine verdivalg. I tillegg fikk de også en innføring i hva man bør tenke på som ung på boligmarkedet fra vår egen Eddie Thomas. Flott tiltak og nydelig gjennomført av alle parter.” sier Arve Heggem fra Obos.


Dette er OBOS Drømmedag:
* Arrangeres før hver landskamp på Ullevaal stadion
* Ungdommer fra utvalgt fotballkrets er gjester
* Samarbeid mellom OBOS og Norges Fotballforbund
* Fokus på læring, egenutvikling og opplevelser
* I 2015 var totalt 180 ungdommer fra Akershus, Oslo, Rogaland, Østfold og Hordaland med på «drømmedagen»


Denne teksten er skrevet av Ingvild Aasvangen, Ullevaal Arena AS.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.