Førsteplass på Rosenborg

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2016

Tap på Brekkåsen, seier på Kyrksæterøra og gull på Rosenborg. Slik gikk det med Tiller-lagene i helga.

J14 vant Sparebank1 Jentecup 2016. Foto: IL Trond.


De blåkledde fra Tillerbyen var "overalt" i helga som var, og det var solide prestasjoner på flere av stedene.

Men det startet med nederlag for herrelaget i 4. divisjon på fredag. Mot Gimse på Brekkåsen kunstgress ledet gjestene fra Tillerbyen 1-0, men Gimse snudde kampen tidlig i andre omgang.

Til tross for at Stian Mathisen Myrbekk utlignet til 2-2 og Tiller hadde deretter store muligheter til å lede kampen igjen, var det Gimse som stakk fra og vant til slutt 4-2 helt på tampen.

Fredagskvelden ble avsluttet med en herlig 5-1-seier for G14s andrelag over Sokna 2/Budal, som dermed tok sin andre seier på tre spilte kamper.


Lekestue på Ånesøyan

Lørdagen ble åpnet med to ensidige resultater, men på hver sin ende av skalaen.

G16s førstelag tok turen til Kyrksæterøra for å møte KIL/Hemne på Ånesøyan, og blåtrøyene ga seg ikke før det sto hele 7-0 i målprotokollen. Målene ble scoret av Tobias Aavik (2), Andreas Arukwe (2), William Gjelsvik Tiller (2) og Andreas Fredagsvik Tran.

Litt senere på lørdagen møtte J15s førstelag Steinkjer på Guldbergaunet Stadion, men der måtte blåtrøyene se seg beseiret 5-0.


Storseier i finalen

Søndagen startet med avreise til Oslo og Ullevaal Stadion for de seks Tiller-spillerne som var invitert av NFF Trøndelag, og selv om det ble tap for Norge i møtet med Tyskland, hadde nok denne dagen opplevelser de sent vil glemme.

Utpå ettermiddagen var det duket for sluttspill i Sparebank1 Jentecup 2016 arrangert av IL Trond på Rosenborgbanen, og Tiller 1 møtte Tiller 2 i semifinalen i J14-klassen.

Der vant Tiller 1 på myntkast (!), og i finalen ble Ranheim beseiret hele 5-0!

Dermed ble gullmedaljer og den største pokalen med hjem til Trondheim sør.

Helga ble avsluttet med en 7-3-seier over Melhus for J17s andrelag i 7-erserien.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.