J17: Strindheim 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2016

STRINDHEIM KUNSTGRESS (LEANGEN): Et svært ungt J17-lag viste utrolig sterk vinnervilje da de beseiret et tøft Strindheim-lag onsdag kveld.

Tiller jubler over 2-1-scoringen. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde fra Tillerbyen sliter med flere skader og andre forfall, men det hindret ikke det unge laget å åpne med å gå rett i angrep, men Victoria Sande Petersens forsøk alene med keeper snek seg utenfor.

Et kontringssterkt Strindheim var slettes ikke ufarlige i angrepene som kom, men til tross for flere gode dødballer inn i Tillers 16-meter, klarte bortelaget å rydde unna.

Etter 25 minutter ble det imidlertid jubel for gjestene. Sara Bye-Andersen stupte i angrep, og fosset forbi både back og midtstopper. Skuddet fra skrått hold ble reddet av keeper, men Sande Petersen satte returen i mål fra kloss hold.

Selv om Strindheim fyrte av flere skudd fra distanse som Tiller-keeper Hedda Kolstad hadde god kontroll på, var det hvittrøyene som var nærmere scoring før pause.

En offensiv Synne Bye-Andersen leverte to strålende innlegg på rappen, først til Sande Petersen som fyrte av på hel volley fra sju meter der ballen gikk like utenfor, og like etterpå rett på hodet til storesøster og nylig selverklært luftens baron Sara, som var centimetere å stusse ballen over keeper fra kloss hold.

Holdt unna på slutten

Andre omgang startet akkurat som den første; Sande Petersen alene med keeper, men denne gang traff skuddet rett på Strindheims sisteskanse.

Men det var hjemmelaget som fikk nettkjenning først etter hvilen. Dommeren pekte på straffemerket etter en duell i feltet i det 49. spilleminutt, og fra ellevemeteren var blåtrøyene sikker og utlignet til 1-1.

Dog skulle det fort snu igjen. Kun seks minutter senere hamret Sande Petersen ballen i mål fra åtte meter, og Tiller var igjen i ledelsen.

Gjestene fikk flere gode muligheter i minuttene som fulgte ved blant annet Tiril Olsen som fra 25 meter skjøt ballen like over mål, og ved Sara Bye-Andersen som rundet keeper i litt for stor fart slik at ballen gikk utenfor.

Strindheim trykte på i sluttminuttene, men et solid Tiller-forsvar, som til slutt var bestående av spillere født i 2001 og 2002, holdt unna angrepene og viste sammen med resten av laget en stor vinnermentalitet.

Dermed tok Tiller nok en sterk seier i BDO-serien J17.

PS! J15-spiller Andrea Halseth Munkvold fikk sin J17-debut i denne kampen!

J17: Strindheim IL 1 (0) - (1) 2 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 25'