- Kanskje den beste tiden

Postet av Marius L. Larsen den 25. Aug 2016

Seniorspiller Fredrik Schevig (24) husker fremdeles oppstartsdagen i Tiller Idrettslag Fotball.

Schevig i aksjon for moderklubben sin. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen er nå blitt et kjent begrep om spillerne i helblått som løper, duellerer og skyter på alle baner i all slags vær.

Med kommende lørdags oppstartsdag på TOBB Arena for 2010-årgangen i sikte, minnes Schevig om tiden da han begynte på fotball som en av de aller første førsteklassingene på nye Hårstad skole i 1997.

- Det var mye nytt den gang; ny skole, nye klassekamerater og senere lagkamerater. Jeg husker da vi startet opp med treningene utendørs på Hårstad skole, på den lille grusbanen. På vinteren fikk vi innetreninger i gymsalen. Vi var vel 12-14 stk på det Hårstad-laget, og vi stortrivdes på hver sammenkomst, forteller seniorspilleren.

Som en av etter hvert så klingende "den glade 91-årgang", var den nåværende midtbanespilleren innom flere idretter i Tiller IL, men det var fotball som sto hans hjerte nærmest.

- Vi møttes jo hver dag på Hårstad-banen, og vi skulle alltid vise frem nye finter på fellestreningene. Kampdagen var alltid ukas store høydepunkt, og da kriget vi om heder og ære med våre naboklubber. Det var mye lek og moro, og det var kanskje den beste tiden, meddeler Schevig før han fortsetter:

- Vi var vel totalt noenogtredve på 91-kullet som begynte med fotball, og jeg hørte noe om at et sted mellom 70 og 80 stk startet med fotball i fjor. Det er spennende å se den store utviklingen i klubben og bydelen generelt.


Oppstartsdagen for 2010-årgangen starter lørdag 27. august kl.11.00 på Tonstad skole. Les mer om den høytidelige fotballdagen her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.