Storseier over Remyra

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2016

Flere Tiller-kamper har blitt spilt i løpet av ukas to første dager, der G13 imponerte stort tirsdag kveld.

G13 herjet mot Remyra. Foto: @tiller_g03 på Instagram.

Så å si hver dag til forhåpentligvis langt ut i oktober er de blåkledde fra Tillerbyen i aksjon i det som blir en svært spennende høstsesong, og både mandag og tirsdag ble brukt til flere aldersbestemte kamper.

På mandagskvelden var det to oppgjør samtidig på Huseby Idrettspark. G13 og J15 spilte vegg-i-vegg, og blåtrøyene hang godt med.

I G13-kampen måtte Tiller til slutt se seg slått 5-3, mens J15s førstelag var kun minutter unna å ta tre poeng helt til Kolstad utlignet til 2-2 rett før slutt.

Topp på TOBB

På tirsdag startet Tiller 3 i J14-klassen med en hårfin, men svært gledelig 2-1-seier over naboene fra Sjetnmarka, mens G13 leverte strålende angrepsfotball på TOBB Arena da Remyra ble beseiret hele 13-1.

Senere på kvelden var juniorlaget i aksjon borte mot Fram på Skatval, og selv om de lå under 1-0 til pause, utlignet Vegard Eidet til 1-1 etter flott forarbeid av Christopher Sneisen.

Helt til slutt skulle seniors andrelag møte Ranheim BF på bortebane i 6. divisjon avdeling 4, men det skulle bli bare nesten. Tiller 2 ledet en stund 3-1, men tapte til slutt 5-4.

Se fullstendig oversikt over våre kamper her.