J15: Tiller 3 - 2 Støren

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2016

TOBB ARENA (TILLER): J15s førstelag klatret opp til 7. plass etter å ha beseiret Støren i vårsesongens siste seriekamp søndag ettermiddag.

Jubel for J15 etter nok en seier i 1. divisjon. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen var allerede klare for høstens 1. divisjon etter de slo Freidig 3-2 forrige helg, men hadde store ønsker om å avslutte våren med nok en seier.

Hjemmelaget åpnet best, men ble konstant avblåst for offside. Allikevel kom de til noen brukbare sjanser. Ylva Småvik Sagøy fikk to forsøk fra skrått hold, men det ene gikk i nettveggen og det andre ble reddet av gjestenes keeper.

Etter 19 minutter ble det imidlertid jubel - for bortelaget. Et innlegg fra høyre ble lekkert styrt i mål på hel volley på bakre stolpe, men Tiller ga aldri opp.

Frem til pause traff Ida Stiles stolpen, og samme spiller fikk en gigantisk dobbelsjanse fra fem meter, men keeper reddet utrolig nok begge forsøkene.

Like før pause prøvde Mia Sivertsen Hilsen lykken fra skrått hold, men igjen var Størens sisteskanse i veien.

Avsluttet med Stil(es)

Andre omgang ble åpnet med et par småfarlige skudd fra Støren, mens Tillers første store mulighet kom etter 47 minutter da Mia Hilsens styring alene med keeper ble avverget av hun med hanskene.

Men endelig ble det jubel for Tiller. Etter 61 minutter hamret Stiles inn utligningen fra ti meter, og samme person sendte Tiller i ledelsen få minutter senere på sitt andre forsøk i duell med keeper.

Inger Fiskå ville ikke være noe dårligere. Hun tuppet ballen forbi keeper, i stolpen og så vidt over streken til 3-1 sju minutter før full tid.

Kampen fikk derimot et nytt liv i seg da Støren reduserte kort tid etterpå, men Tiller halte i land en svært fortjent 3-2-seier.

J15s førstelag avsluttet dermed vårsesongen i 1. divisjon på en imponerende 7. plass på tabellen!

J15: Tiller IL 3 (0) - (1) 2 Støren SK