J17: Trygg/Lade 0 - 10 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 5. Mai 2016

OBOS KUNSTGRESSBANE (LADE): Seksmålsscorer Victoria Sande Petersen og Tiller hadde få problemer med å overliste Trygg/Lade onsdag kveld.

Victoria Sande Petersen scorte seks av Tillers ti mål mot Trygg/Lade. Foto: Marius L. Larsen.

Selv om kaptein Andrea Holm Aune skapte kampens første store sjanse rett etter minuttet var spilt med et skudd som snek seg like over tverrliggeren fra kloss hold, tok det 19 minutter før Tiller fikk nettkjenning.

Ina Sofie Rokne vant igjen ballen, fintet ut en forsvarer og satte ballen i mål fra 15 meter.

Under minuttet senere gjorde hun forarbeidet til Victoria Sande Petersen som doblet ledelsen fra kloss hold før samme spiller økte ledelsen til 3-0 før 24 minutter var spilt.

Ikke lenge etterpå ble Tiril Olsen klippet ned i feltet, og dommeren pekte på straffemerket. Laura Gashi var like sikker som at Tiller-drakta er blå, og sendte gjesten i en 4-0-ledelse.

Åtte minutter før pause hamret Silje Beien inn 5-0 fra 12 meter.

Halvt dusin for Sande Petersen

Andre omgang skulle bli like mye enveiskjøring som den første.

Fra det 45. spilleminutt og tolv minutter senere hadde Sande Petersen bestemt seg for å lage et nytt målshow. Med fire scoringer, der nesten alle var alene med keeper, var hun oppe i seks fulltreffere totalt, og Tiller hadde en stor 9-0-ledelse.

Etter 58 minutter fikset Holm Aune tosifret og 10-0, og dette skulle bli den siste scoringen denne kvelden.

Tiller står så langt med ti poeng på de fire første kampene i 0. divisjon J17.

J17: SK Trygg/Lade 0 (0) - (5) 10 Tiller IL
0-1 Ina Sofie Rokne 19'
0-2 Victoria Sande Petersen 20'
0-3 Victoria Sande Petersen 24'
0-4 Laura Gashi (str.) 26'
0-5 Silje Beien 32'
0-6 Victoria Sande Petersen 45'
0-7 Victoria Sande Petersen 51'