J17: Utleira 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Apr 2016

UTLEIRA KUNSTGRESS (UTLEIRA): Tiller tok ledelsen og hadde et par-tre store sjanser, men ble møtt av et svært godt spillende Utleira-lag onsdag kveld.

Sara Bye-Andersen (t.v.) hadde flere gode involveringer mot Utleira. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var litt på hælene innledningsvis i åpningskampen i 0. divisjon J17, for det var hjemmelaget som styrte kampen med sin ballbesittende spillestil.

Utleira fikk den første store sjansen etter 11 minutter, da et innlegg havnet så vidt utenfor stolpen til Tiller-keeper Mayliss Fremo.

Derfor var det kanskje mot spillets gang da Tiller tok ledelsen 1-0 ved Laura Gashi som banket ballen lavt i nærmeste hjørne fra 20 meter, men Utleira utlignet til 1-1 kun tre minutter etterpå på et kanonskudd i lengste kryss fra skrått hold.

Et lignende skudd fra vertene havnet bare centimetere utenfor kryssfestet fem minutter før pause.

Gigantsjanse på overtid

Tiller var mer på hugget i andre omgang, og den var knapt ti minutter gammel da Victoria Sande Petersen fyrte av rett utenfor 16-meteren, men Utleiras keeper reddet til hjørnespark.

Det var mye kriging og fram og tilbake i minuttene som fulgte. Utleira hadde flere hjørnespark som endte i ingenting, mens Tiller var uheldige på flere kontringer.

Men i løpet av de ti siste minuttene begynte det å skje ting.

Først valgte Marita Olsen et aldri så lite soloraid som endte med et skudd fra 16 meter, men forsøket gikk like over tverrliggeren.

Deretter måtte Tiller-keeper Hedda Kolstad i aksjon da hun reddet et hardt langskudd fra oransjtrøyene, men den største sjansen kom på overtid.

Sara Bye-Andersen fosset fremover og inn i 16-meteren, fikk lagt inn til Andrea Holm Aune på fem meter, men skuddet traff dessverre midt på keeper og ut i ingenmannsland.

Dermed endte det med 1-1 og ett poeng hver i seriepremieren.

J17: Utleira IL 1 (1) - (1) 1 Tiller IL
0-1 Laura Gashi 18'