Fire poeng på tre kamper

Postet av Marius L. Larsen den 14. Feb 2016

Tiller Futsal vant en av tre kamper i eliteserierunden i KVT-hallen, det ble stopp i kvartfinalen i Puma Cup og juniorlaget tapte for Heimdal i en treningskamp.

Det ble bare én seier for Gaute Grande og resten av Tiller Futsal i KVT-hallen. Her mot KFUM Oslo på søndag. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde gode folkemasser under den nest siste futsalrunden i Eliteserien denne helga, og den Tiller-arrangerte runden startet med Frode Bergmanns mannskap mot trondheimslaget Pumas. Der gjorde Tiller jobben og vant 7-4 etter å ha dominert store deler av kampen.

På lørdag var det duket for et toppoppgjør mot serieleder Sandefjord, og Tiller ledet en stund 2-1, men lillatrøyene kom tilbake og utlignet til 2-2. De var også centimetere unna å ta med seg alle tre poengene helt på slutten.

Søndagen ble avsluttet med et hårfint 4-3-tap for KFUM Oslo.

Tiller Futsal ligger i skrivende stund på 6. plass på tabellen, vel vitende om at laget også spiller i Eliteserien neste sesong dersom de tar poeng i oppgjøret med Pumas førstkommende onsdag kl.21.00 i KVT-hallen. En seier vil også ta dem rett inn i medaljestriden med kun en Oslo-runde igjen å spille om to uker.


Blant de åtte beste

I Kotenghallen var G13 og G15 i aksjon i Kolstad Fotballs Puma Cup, der blåtrøyene stilte med to 13-årslag og fem lag i G15-klassen.

Til sammen gikk tre lag videre til sluttspillet på søndag, der det eneste G13-laget tapte kvartfinalen for Kattem 1, mens det ene av to G15-lag tapte 8-delsfinale for Charlottenlund.

Det siste G15-laget avanserte til kvartfinale etter å ha slått Flatås i 8-delsfinalen, men blant de siste åtte lagene så ble det stopp for våre gutter, da Heimdal ble for sterke og vant 3-1.


Helt til slutt på søndagskvelden spilte juniorlaget treningskamp mot Heimdal på Heimdal kunstgress.

Under gode forhold på den andre siden av E6 klarte aldri Tiller å omsette sine sjanser, der Heimdal var hakket hvassere foran mål og vant til slutt 4-0 med en scoring helt på tampen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.