Tiller Futsal 5 - 4 Vegakameratene

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jan 2016

UTLEIRAHALLEN (Utleira): Tiller Futsal og Vegakameratene fulgte hverandre hele veien, men en spektakulær scoring førte til at Tiller dro hjem med alle tre poengene - igjen!

Tiller Futsal jubler over tre nye poeng i en svært målrik, men typisk "Tiller-kamp". Foto: Marius L. Larsen.

Fredagskveldens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk en marerittstart etter bare 12 sekunder, da Vegakameratene stormet i angrep og lagde 0-1 med hjelp fra Tiller, som satte ballen i eget nett, men før fem minutter var spilt sendte Magnus Bjerke Tiller ajour med sitt harde skudd høyt i mål til 1-1.

Mats Henriksens skudd alene med Vegakameratenes sisteskanse sendte Tiller i ledelsen tre minutter senere, men etter 14 minutter utlignet blåtrøyene til 2-2 på en lignende situasjon.

Andre omgang var ikke mer enn tre minutter gammel da Vega tok ledelsen nok en gang til 2-3, men Kim Rune Ovesen vendte bort motspiller og satte ballen sikkert til side for keeper og i mål til 3-3 under to minutter senere.

Henriksen sendte Tiller tilbake i ledelsen med en herlig styring på et frispark fra Ovesen etter 29 minutter, men dramatikken langt fra over.

Tre minutter før full tid fikk Vegakameratene en timeter som de satte i mål til 4-4. Knapt 30 sekunder senere var ballen i nettmaskene igjen - for Tiller! Henriksens hattrick ble et faktum da hans suser fra nærmest død vinkel havnet i lengste hjørne til 5-4.

Vegakameratene var centimetere unna å få med seg ett poeng da de traff tverrliggeren 11 sekunder før full tid, men Tiller kunne nok en gang juble over tre viktige poeng!