Gull i J17-klassen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jan 2016

Tiller ble mestere i J17-klassen i Fjernvarmecupen, og Tiller Futsal slo Vegakameratene.

Gullvinnerne i J17-klassen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare for den siste helga av Fjernvarmecupen 2016, og drøssevis med kamper skulle spilles i helga før man kunne si at det hele var over - for denne gang.

I tillegg var det futsal på øverste hylle da Tiller Futsal møtte Vegakameratene. En jevnspilt første omgang endte målløst, men det skulle virkelig gnistre i andre omgang.

Tiller tok ledelsen tidlig etter hvilen, og økte den til 3-0 utover i omgangen. Vegakameratene reduserte noen minutter før full tid, og reduserte ytterligere på en timeter få sekunder før slutt.

Flere mål ble det ikke, og Tiller vant 3-2. Dermed økte de forspranget til sin nåværende 6. plass på tabellen.

Se bilder fra Vegakameratene - Tiller Futsal her!

Golden girls herjet igjen

Helgas Fjernvarmecup hadde flest kamper, og det ble heller ikke spart på scoringer og nervepirrende øyeblikk.

I G13-klassen hadde Tiller tre lag i åttedelsfinaler, der ett avanserte til kvartfinale. Der ble det imidlertid exit mot Trygg/Lade 2, som senere slo Charlottenlund 2 4-3 i finalen.

Hos jentene i samme alderstrinn hadde blåtrøyene ett lag i kvartfinale, men der ble det stopp mot Strindheim. Finalen ble vunnet av Heimdal 1, som slo Flatås 2 6-2 i kampen om gullet.

I G16-klassen ga det eneste Tiller-laget i sluttspillet selveste Rosenborg kamp til døra i åttedelsfinalen. RBK 1 ledet 2-0 lenge, men Tiller reduserte tre minutter før slutt. Helt på tampen var vertslaget kun en god redning unna spilleforlengelse.

G16-klassen ble vunnet av Rosenborg 3, som slo Heimdal 2 8-1 i finalen.

I J17-klassen stilte Tiller med tre lag i gruppespillet - og alle lagene avanserte til kvartfinale med kun seiere i gruppespillet. I kvarfinalene gikk to av lagene videre til semifinale, der de skulle kjempe i samme kamp om retten til å spille finale.

Finalen gikk mellom Tiller 3 og Nardo, der to mål av Andrea Holm Aune og ett av Marita Olsen sørget for at hvittrøyene vant 3-0 og gullpokalen.

Gratulerer med gullet, jenter!

Vi takker for en strålende gjennomført turnering av samtlige engasjerte - dugnadsaktive, spillere, lagledere, dommere og supportere! Vi gleder oss allerede til neste år!