Pokaler i fleng

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jan 2016

Tiller vant bronse, sølv og gull i helgens innendørsturneringer i Tiller Idrettslags jubileumshelg, mens Tiller Futsal havnet på vinnersporet i Eliteserien.

Tiller jubler over gull i G14-klassen i Orkdal Energicup i Orklahallen lørdag kveld. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var omtrent overalt i helga, fra Orkdal i sør, via Trondheim og til Tromsø i nord - og overalt til sinns på grunn av Tiller Idrettslags 100-årsdag fredag 15. januar.

I Tromsø var Tiller Futsal i aksjon tre ganger på øverste nivå, der Sjarmtrollan ble beseiret 3-1 fredag kveld og Vesterålen ble slått hele 7-4 lørdag ettermiddag.

Søndag formiddag ble imidlertid serieleder Grorud for sterke og vant 4-3.

Tiller Futsal ligger på 6. plass på tabellen, og har et par kamper mindre spilt enn flere andre lag.


Sterke prestasjoner i Fjernvarmecupen

Det var duket for nok en helg med full fres i tre forskjellige haller i Fjernvarmecupen, og Tiller var ikke overraskende godt representert i alle årsklasser.

I konkurranseklassene G14, G17 og J14 hadde Tiller flere lag i sluttspillet, der to avanserte G14-lag måtte se seg slått i 16-delsfinalen - ett av dem et rent jentelag som for øvrig ikke tapte noen av sine innledende kamper.

G14-finalen ble vunnet av Trygg/Lade, som slo Kattem 3 3-1.

Se også:
Bilder fra Fjernvarmecupen helg 2 - fredag
Bilder fra Fjernvarmecupen helg 2 - lørdag
Bilder fra Fjernvarmecupen helg 2 - søndag

I G17-klassen hadde Tiller to lag i kvartfinale, ett av dem et lag bestående av spillere født i 2000/2001, men det var bare laget med spillere født i 1999 som avanserte til semifinale mot Strindheim 3.

Der sendte Markus Hilsen Tiller i føringen, men Strindheim 3 utlignet ikke mange minutter etterpå. Kampen måtte så avgjøres på golden goal, der Strindheim tok siste stikk med sin scoring halvveis i den fem minutter lange omgangen.

Tiller kapret dermed en bronsepokal sammen med likemenn og utslåtte Strindheim 1.

Finalen ble vunnet av nettopp Strindheim 3, som slo Sverresborg 1 2-1.

I J14-klassen hadde Tiller alle tre lag videre i sluttspillet, der to av lagene møttes i kvartfinalen og det tredje laget ble utslått i samme runde.

Tiller 2 slo Strindheim 1 1-0 i semifinalen etter scoring i bokstavelig talt siste sekund (!), og finalen mot Strindheim 3 skulle bli enda tøffere. Tiller og Andrea Broholm tok ledelsen etter fire minutter, men i løpet av to minutter og tjue sekunder hadde Strindheim snudd kampen til 3-1. Broholm fikset redusering fem minutter før slutt, men Strindheim økte til 4-2, som også ble sluttresultatet.


Se resultatene fra helg 2 her.


Gull i Orklahallen

Tiller var også i full sving i Orklahallen i forbindelse med Orkdal Energicup arrangert av Orkanger IF.

Blåtrøyene stilte med to lag i G14-klassen, der det ene laget vant alle innledende kamper og gikk dermed rett til semifinale.

På veien til finalen ble KIL/Hemne beseiret 2-1, og i finalen var det nok en sterk motstander i Orkla 2, men Tiller brukte alle krefter og vant 2-0 og gullpokalen!


Se resultater fra Orkdal Energicup her.

Se bilder fra G14-finalen her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.