Tjue fra tusen

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2015

Tiller IL Fotball nærmer seg et firesifret antall følgere på Facebook, mens Instagram vokser mest.


Skjermbilde fra Tiller Fotball på Facebook.


De blåkledde fra Tillerbyen er for alvor kjent på sosiale medier, der vi deler nyheter, bilder og videosnutter med alle våre følgere.

Twitter var første plattform ut, der kontoen åpnet rett før seriestart i 2011, og har i dag den største følgerskaren på så langt 1029 stk. Twitter er det sosiale mediet vi blant annet offentliggjører eventuelle overganger først.

Seks måneder senere ble Tiller Fotball til på Facebook. I tillegg til å være svært aktiv på egen hjemmeside, er Facebook det første mediet vi deler de ferskeste nyhetene til glede for mange. Lenge var Facebook flere hundre følgere unna Twitter, men nå er det 980 'likes' på fjesboka - kun tjue fra tusen.

Siden opprettelsen av Instagram-konto i juli 2012, var det kun blitt sporadisk brukt til å legge ut bilder og morsomme videosnutter helt til det siste årsskiftet. Da vi gikk inn i 2015 hadde vår Instagram-konto rett i overkant av 300 følgere - nå er tallet 550.


Vi kommer til å utvikle oss ytterligere i fremtiden, og vi håper du setter pris på arbeidet som utføres på sosiale medier i tillegg til vår hjemmeside.


#ForzaTiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.