- 2016 kan bli spennende

Postet av Marius L. Larsen den 26. Okt 2015

A-lagstrener Marius L. Larsen forteller at årets sesong har gitt en sterk grunnstein for de kommende årene.


A-laget avsluttet 2015-sesongen i 4. divisjon med 6-0-seier over Bjørgan på TOBB Arena. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk et tøft møte med 4. divisjon til tross for fire poeng på sine to første åpningskamper i april. Deretter ble det kun én seier på de neste seks kampene, og i en periode lå Tiller nest sist på tabellen.

Etter å ha tatt seg kraftig sammen rett før sommerferien, produserte våre beste menn en kruttsterk høstsesong med kun ett tap på de 12 siste kampene, derav seks siste oppgjør ubeseiret.

Dette betydde at Tiller sikret seg en meget sterk 5. plass i debutsesongen på nivå fem, med en mulig NM-kvalifisering neste år som en gulrot.

Larsen vet hvorfor det ble veldig varierende resultater i starten av sesongen, selv om man også har i bakhodet at A-laget har rykket opp to år på rad.


- Alt starter på trening

- Vi slet veldig med variert oppmøte på treninger. Antallet var jevnt over det samme, men på grunn av en så stor stall for å holde to lag i gang (andrelag i 6. divisjon, red. anm.), klarte vi ikke å finne de gode relasjonene fra fjoråret før et godt stykke ut i sesongen.

- Det kan også være flere faktorer som spiller inn, som f.eks. langtidsskader på viktige spillere som Rune Langørgen, Morten Modalsli Torset og Tormod Østerås hele våren, og i tillegg spilte vi på et annet kunstgressdekke før sommerferien.

- Men alt starter på trening, forteller hovedtreneren, som allikevel gir full skryt til sine spillere.


Reisen er ikke slutt

- Den høsten vi har levert med blant annet oppsiktsvekkende resultater mot antatt sterkere lag er utrolig inspirerende. Vi har brukt stort sett samme gjengen som har vært på treningene, og det vistes i de fleste kampene at de begynte å finne det gode samspillet igjen. Spillerne har vært tålmodige og læringsvillige, og sammen med flere gode spillere fra både G16 og G19, fikk vi til svært gode prestasjoner.

- Får man en god inngang på 2016-sesongen på nyåret, kan neste år bli utrolig spennende og fascinerende, sier Larsen, som også røper noe om resten av 2015:

- Nå skal vi ha en prat med alle spillerne i årets stall for å diskutere veien videre, samtidig som vi også involverer sportslig utvalg for å få klarlagt flere ting. Vi har en plan for 2016, så får vi se om den lar seg realisere.

- Jeg føler vi fremdeles er på en lang reise, og alle reiser har jo en slutt. Det har vært tre spennende år på sidelinja, men jeg både håper og tror at vår reise ikke ender i år, sier Larsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.