J16: Tiller 2 2 - 3 Malvik 2

Postet av Marius L. Larsen den 19. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): J16s andrelag ledet 2-0 i andre omgang, men tapte i ekstraomgangene i semifinalen i Kretsmesterskapet i 7-erserien.

Celine Kleiven Vevle (nærmest ball) sendte Tiller i en 2-0-ledelse, men Malvik spiste opp den i løpet av kort tid. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen fra start og kjørte over Malvik, og i løpet av det første kvarteret hadde Andrea Holm Aune flere skudd som ble blokkert i siste liten, mens Thea Bøe Mortensen sto for den største sjansen med sitt skudd i nettveggen fra tolv meter.

Etter 20 minutter fikk Malvik tre store muligheter på like mange minutter. Først reddet Tiller-keeper Mayliss Fremo alene med gjestenes angriper, deretter ble et skudd hamret i tverrliggeren før Fremo nok en gang var ble bokstavelig talt redningen da hun var lynraskt nede i sitt høyre hjørne.

Ikke mange sekunder etterpå satte Tiller i gang et godt angrep som Victoria Berge sendte til Holm Aune, og sistnevnte klinket ballen i nettmaskene til 1-0 fra ti meter.

I minuttene mot pause hadde både Berge og Emma Måøy en stor mulighet hver alene med keeper, men begge forsøkene gikk like utenfor.

Malvik kom sterkt tilbake

Andre omgang fikk en strålende åpning da Celine Kleiven Vevle sendte Tiller i en 2-0-ledelse med sitt skudd via stolpen, men så tok Malvik over.

Etter 56 minutter reduserte rødtrøyene til 2-1 med en styring fra kloss hold, og til tross for at Vevle skjøt like utenfor fra skrått hold like etterpå, ble Fremo den store snakkisen med sin store dobbelredning etter 64 minutter.

Men minuttet senere utlignet Malvik til 2-2 på en kontring, og selv om Holm Aune traff tverrliggeren ikke mange minutter senere, og Malvik snertet kryssfestet rett før slutt, gikk kampen til ekstraomganger.

Tre minutter ut i ekstraomgangene gikk Malvik, som var en spiller mindre grunnet gult kort, opp i ledelsen på et innlegg som fikk en enkel styring fra to meters hold.

Tiller hadde noen sjanser helt på tampen, men klarte aldri å utligne Malviks 3-2-ledelse.