Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): Tiller 2 avsluttet 2015-sesongen på best mulig måte da Klæbu ble beseiret rett før slutt søndag kveld.

Tiller 2 avsluttet årets sesong med tre poeng. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes nest beste opplevde et offensivt Klæbu-lag i åpningsminuttene, men kom bedre med etter hvert.

Etter ti minutter fikk hjemmelaget en dobbelsjanse ved Preben Holm Aune og Brage Rimol etter gode innlegg fra venstresiden, men Klæbu fikk ryddet unna i siste liten.

Minuttet etterpå headet Arne Julius Berdal over mål fra upresset hold etter et godt slått frispark fra Geir Øyvind Sjømæling, og det gikk ikke mange sekunder før Klæbu tok ledelsen - på frispark - som Tiller ikke fikk klarert i egen sone.

Rett etter avspark stormet Tiller i angrep. Til slutt fikk Oddvar Ystgaard til et godt innlegg som Brage Rimol satte kontrollert i mål til 1-1.

Mål etter mål

Og texasfotballen fortsatte i noen minutter til.

Preben Holm Aune sendte Tiller 2 i føringen med en solid markkryper i lengste hjørne fra 20 meter, men Klæbu utlignet til 2-2 på en god kontring før 20 minutter var spilt.

Berdal fikk omgangens siste store mulighet etter 28 minutter da han klemte til via en motspiller og i tverrliggeren fra åtte meter.

Salih avgjorde helt på tampen

Andre omgang var ikke mer enn seks minutter gammel da Jørgen Oldervik ble felt av gjestenes sisteskanse, og fra straffemerket var Berdal sikker i sin sak da han sendte Tiller 2 tilbake i ledelsen.

Og nå var Tiller 2 gode. De kjørte på med flere gode angrep og avslutninger, og etter 60 minutter stanget Stian Mathisen Myrbekk inn 4-2 på et godt slått hjørnespark av Oldervik.

Klæbu kom imidlertid tilbake på få minutter da de først reduserte på straffespark, for så utlignet til 4-4 på en heading på et hjørnespark.

Det siste kvarteret var Tiller 2 virkelig på hugget, og åtte minutter før slutt stormet midtstopper Johannes Bergh fremover i banen, fant juniorspiller Shkar Salih innenfor 16-meteren, som hamret inn 5-4 i lengste hjørne!

En svært livlig Pål Nyheim prøvde å punktere kampen i sluttminuttene, men selv om både finte- og pasningsfoten satt som den skal, var han ikke helt heldig med sine skuddforsøk utenfor 16-meteren.

Tiller 2 vant dermed 5-4 i 2015-sesongens siste kamp i 6. divisjon avdeling 4.