G16 på tur til Trondheim vest

Postet av Håvard Ophaug den 30. Sep 2015

Mens Trøndelag gikk fra sol og blå himmel til regn og svarte skyer, reiste G16 til Byåsen for å møte Vestbyen i høstens nest siste kamp i 1. divisjon.Etter en relativt ujevn høst der prestasjonene har svingt fra det geniale til det tragiske har G16 bare æren å spille for i sine to siste kamper. Mot Vestbyen skulle vi bevise at gutta fra sør har trøkk og rytme, men det som ble servert var ei skikkelig dårlig røre der ingenting til tider stemte, selv om vi begynte oppskriftmessig med å ta ledelsen 1-0 ved Vidar Midttun. Dessverre ble dagens spiss skadet kort tid etter og måtte byttes ut.

Etter 1-0 skåringen tok Vestbyen over og snudde til 2-1 og det så ut som de blåkledde allerede hadde tatt vinterferie. Allikevel klarer vi å utligne både til 2-2 og 3-3 før vi sakte men sikker våkner fra dvalen og snur kampen til vår favør. Når dommer blåser av kampen står det 5-3 til Tiller og poengene blir med de blå hjem.

En skikkelig arbeidsseier der vi vant mer på vilje enn den ballsikre og gjennombruddshissige fotballen som vi vanligvis spiller. Men, det ga 3 poeng og vi rykket opp en plass på tabellen!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.