G19: Tiller 0 - 0 Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): Juniorlaget spilte en jevn og spennende kamp mot Tynset fredag kveld, men mål ble det ikke for noen av lagene.


Ballen ville ikke innenfor målstengene denne kvelden. Foto: Marius L. Larsen.
Tillerbyens beste juniorspillere var verken bedre eller dårligere enn sine motstandere i åpningsminuttene, og det var hjemmelaget som fikk den første store sjansen ved Magnus Henriksen som smalt ballen i tverrliggeren fra 16 meter.

Tynsets største sjanse i første omgang kom etter 37 minutter på et halvvolleyskudd rett innenfor 16-meteren, men Tiller-keeper Tobias Røbergshagen reddet godt.

Rett før pause fikk Preben Holm Aune en gyllen mulighet til å sende Tiller i ledelsen, men alene med keeper blåste angrepsspilleren ballen over mål.


Tynset farlig nære

Tynset startet andre omgang best, og fikk tre store sjanser i løpet av det første kvarteret med skudd både innenfor og utenfor 16-meteren, men ingen av forsøkene traff innenfor stengene.

Tiller yppet seg i andre halvdel av andre omgang, og kaptein Martin Vårhus Thrana traff godt på et frispark fra 35 meter, men keeper reddet det harde forsøket.

Tiller-keeper Mir Dana Saleh måtte i full strekk på et skudd fra 25 meter ti minutter før slutt, og bare sekunder etterpå klarte ikke Sindre Olufsen å krangle ballen i mål fra kloss hold etter et innlegg fra Shkar Salih.


Trippelsjanse på overtid

Midtstopper Erlend Blengsli ble redningsmann for hjemmelaget da han reddet et skudd på streken etter en angrepsspiller kom alene med Saleh, og på overtid kunne Tiller ha fått med seg alle poengene.

Først traff Olufsen en motspiller på et skudd som til slutt keeper fikk reddet til hjørnespark, og på det påfølgende hjørnesparket fikk vertene en trippelsjanse på sju meter, men alle forsøkene ble blokkert av iherdige Tynset-spillere.

Kampen ebbet dermed ut i et overraskende 0-0-resultat.


Kampfakta:

G19: Tiller IL 0 - 0 Tynset IF

6. serierunde G19 2. divisjon avdeling 2 høst
Fredag 25. september 2015 kl.20.00
Gule kort Tiller: Erlend Blengsli
Tilskuere TOBB Arena (Tiller): 30


Laget (4-3-3):

Tobias Røbergshagen
Christian Ovesen - Erlend Blengsli - Øyvind Ringseth - Kawa Zengana
Magnus Henriksen - Martin Vårhus Thrana (k) - Vegard Eidet
Markus Hilsen - Elias - Shkar Salih

Innbyttere: Mir Dana Saleh, Preben Holm Aune, Sindre Olufsen, Sindre Brå Henden.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.