G14: Nidelv 1 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2015

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): G14s førstelag ble presset i perioder, men noen sinnsyke sluttminutter sørget for en imponerende tremålsseier over Nidelv.

Tobias Aavik ble dagens store snakkis med en scoring fra bortimot 40 meter! Begge foto: Marius L. Larsen.
Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen startet best med William Gjelsvik Tillers skudd like over mål på en kontring etter sju minutter, og rett etterpå var André Lien farlig frempå på et brudd, men forsøket gikk rett på keeper.

Derimot var det litt mot spillets gang at Nidelv satte inn 1-0 fra skrått hold etter 12 minutter, men så vartet Gjelsvik Tiller med en rysare av en scoring ni minutter senere. Han dro av både back og midtstopper på høyresiden, vendte innover og mot mål før han hamret ballen i nettmaskene til 1-1.

Mot slutten av omgangen var Nidelv farlig frempå, deriblant en dobbelredning fra Tiller-keeper Sebastian Eggen samt en heading like utenfor fra fire meter.

Aavik-suser fra 40 meter - årets mål?

Hjemmelaget fortsatte presset i starten av andre omgang, og et par farlige innlegg gikk heldigvis for Tiller rett forbi alt og alle.

Tiller kom på flere småvisitter, men det var ikke før i det 62. spilleminutt før det ble bortejubel. Et frispark fra Roy Sneisen sendte Nidelvs keeper ut i full strekk, men Lien var først frempå på returen og kranglet inn 1-2 favør Tiller.

Ett minutt før full tid gjorde Gjelsvik Tiller grovarbeidet før han fant Sneisen på 12 meter som curlet ballen i lengste hjørne til 1-3.

I angrepet rett etterpå reddet Eggen mesterlig en nedfallsfrukt på et hjørnespark, men kampen var ikke over ennå.

Etter det påfølgende hjørnesparket vant Tiller ballen og kontret med mange spillere. Da Tobias Aavik kom over midtbanen på overtid ser han Nidelvs keeper på halvdistanse, og fra nærmere 40 meter velger han å prøve lykken med et skikkelig kraftskudd - trener Rune Olufsen ergrer seg over at han skyter når de er tre mot en - men skuddet fyker over keeper og rett i mål!

1-4 favør Tiller og tre nye poeng!

G14: Nidelv IL 1 (1) - (1) 4 Tiller IL