Tiller 2 3 - 3 Leik 2

Postet av Marius L. Larsen den 6. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): Tillers andrelag ledet 3-1 over Leik 2 søndag kveld, men rotet bort seieren i sluttminuttene.

De blåkleddes nest beste åpnet kampen best, der Brage Rimol var svært nære ved å sette inn Fredrik Almlis innlegg i mål, men førstnevnte skulle juble etter 15 minutter.

Thomas Jensen fant Morten Torset med en strålende pasning i bakrom, og Torset assisterte Rimol på åtte meter som satte inn 1-0.

Begge lag hadde sine sjanser i minuttene som fulgte, men det var Tiller som kunne juble på nytt før pause.

På en mønsterkontring startet langt inne på egen halvdel av Preben Holm Aune, var det Julian Karlgård som først serverte Almli, før sistnevnte traff Holm Aune i bakrom som hamret inn 2-0.

Mistet ledelsen rett før slutt

Dessverre var ikke Tiller 2 klar for andre omgang da gjestene reduserte til 1-2 umiddelbart etter avspark, men 16-årige Didrik Tingstad satte inn 3-1 etter et hjørnespark få minutter etterpå.

Leik 2 reduserte igjen til 2-3 på et soloshow etter 64 minutter, før de utlignet til 3-3 på et hjørnespark ni minutter før slutt.

Karlgård var nærmest vinnermålet da han traff stolpen på overtid, men begge lag fikk med seg ett poeng fra det spennende oppgjøret.