Kanondag for yngres

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2015

Det ble seier i både J13- og G14-klassen denne lørdagen, mens G16 berget ett poeng rett før full tid.

G14s førstelag stormer videre i 1. divisjon. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen opplevde jubelscener fra start til slutt på under svært varierende værforhold på TOBB Arena.

Tidlig på dagen spilte J13s førstelag toppoppgjør mot Tangmoen i 1. divisjon avdeling 1 høst. Til pause sto det 3-3, men blåtrøyene dro fram det ekstra giret og vant til slutt 6-4. Dermed overtok Tiller tabelltoppen i avdelingen.

J13 Tiller 6 - 4 Tangmoen (fotball.no)

I G16-klassen opplevde de beste guttespillerne fra Tillerbyen en tøff kamp mot Trygg/Lade. Øyvind Ringseth sendte hjemmelaget i føringen, men Lade-guttene utlignet til 1-1 og tok ledelsen 2-1 i andre omgang. To minutter før full tid berget Vegard Eidet ett poeng med sin 2-2-scoring.

G16 Tiller 2 - 2 Trygg/Lade (fotball.no)

G14s førstelag var det siste laget i aksjon av våre aldersbestemte lag denne lørdagen. I et toppoppgjør med Stjørdals-Blink var det jevnspilt i ballinnehav, men det var hjemmelaget som satte standarden. Roy Sneisen scorte de to første målene, før Tiller et stykke i andre omgang ledet hele 6-0. Det endte til slutt 6-2 til Tiller, og dermed foreløpig tabelltopp for blåtrøyene.

G14 Tiller 6 - 2 Stjørdals-Blink (fotball.no)