G16: Hitra 0 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Sep 2015

HITRA IDRETTSPARK (HITRA): G16s førstelag kom tilbake på vinnersporet etter en glimrende utført fotballkamp på Hitra tirsdag kveld.

Mobilfoto: Camilla Aarsbog.
De blåkledde fra Tillerbyen var heltente etter å ta tre poeng igjen, og de fikk en glimrende start på oppgjøret da Øyvind Ringseth satte inn kampens første mål før minuttet var spilt.

Etter 27 minutter fikk Tiller tildelt straffespark da Stian Fossen Thanem ble felt innenfor 16-meteren, og Ringseth var definitivt ikke usikker som en gresk bank da han doblet ledelsen fra ellevemetersmerket.

Andre omgang var ikke mer enn ti minutter gammel da kampen i realiteten ble punktert med Vegard Eidets 0-3-scoring. Han hadde ladet skuddfoten og fikk drømmetreff rett i vinkelen fra drøyt 25 meter.

Elleve minutter før full tid ble kvelden på øya komplett med Sindre Olufsens 0-4-scoring. Et fantastisk angrep endte med en herlig chip over forsvaret av Isak Bang, og Olufsen hadde få problemer med å overliste Hitras sisteskanse.

En svært godt gjennomført kamp av Tiller som nektet Hitra å slippe til store sjanser, samtidig som de tok vare på sine muligheter som også inkluderte flotte scoringer.

PS! Samtidig spilte også andrelaget i 7-erserien kamp borte mot Vanvik 2/Statsbygd 2 i Vanvikanhallen. Dessverre ble det i det tøffeste laget for det unge mannskapet som hadde med seg flere G14-spillere. Det endte til slutt 9-3 disfavør Tiller.

G16: Hitra FK 0 (0) - (2) 4 Tiller IL
0-1 Øyvind Ringseth 1'
0-2 Øyvind Ringseth 27'
0-3 Vegard Eidet 50'
0-4 Sindre Olufsen 69'