G16: Tiller 3 - 4 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): G16 storspilte før pause, men fire minutter i andre omgang snudde kampen fullstending.

Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen kunne ha fått seg en kalddusj etter bare tre minutter i sensommervarmen, men heldigvis for hjemmelaget så ble målet på et frispark til gjestene annulert for offside.

Tre minutter senere hamret Øyvind Ringseth i stolpen, og rett etterpå var Sindre Olufsen aggressiv da han kjempet til seg ballen rett innenfor Charlottenlunds halvdel. Han sendte Ringseth avgårde alene med keeper, og den omskolerte angriperen (?) gjorde ingen feil da han satte inn 1-0.

Deretter var det mange minutter med stillingskrig og få store sjanser, helt til det 30. spilleminutt da Vegard Eidet og Olufsen spilte seg flott til en ny sjanse innenfor 16-meteren, der sistnevnte doblet ledelsen fra 14 meter.

Sløsende Tiller ga bort ledelsen

Mot slutten av omgangen var det flere store sjanser til begge lag. De grå- og rødkledde gjestene fikk to muligheter, der den første var et skuddforsøk som gikk like over tverrliggeren før et skudd fra 12 meter ble reddet av keeper Eirik Alstad.

Rett etterpå fikk Ringseth en ny mulighet alene med keeper, men denne gang var det gjestenes sisteskanse som kunne juble.

Andre omgang startet på verst tenkelig vis. Den er ikke mer enn fem minutter gammel da Charlottenlund reduserte til 2-1 etter slurv i bakre rekker hos Tiller, og to minutter senere var utligningen et faktum etter høyt press som endte med et innlegg i feltet og en styring mot mål.

Kampen snudd på hodet

Det tok ikke mange sekunder før Charlottenlund hadde snudd kampen etter utligningen, på nøyaktig samme måte som 2-2-scoringen.

Tiller måtte jage mål, men det var bortelaget som kunne ha punktert kampen med et skudd som traff tverrligger rett etterpå.

Hjemmelaget ga seg imidlertid ikke. Først hadde Erik Arntsberg en dobbelmulighet fra kloss hold, deretter et skuddforsøk fra Victoria Sande Petersen og et smell i tverrliggeren fra Sander Stjern Knutsen.

Rett etterpå økte Charlottenlund til 2-4 på en kontring, men fem minutter før full tid reduserte Arntsberg på et frispark fra 20 meter og ga et nytt håp for blåtrøyene.

Dessverre klarte ikke Tiller å sette inn sluttspurten, og kampen endte dermed med et sviende 3-4-tap for Charlottenlund denne mandagen.

G16: Tiller IL 3 (2) - (0) 4 Charlottenlund SK
1-0 Øyvind Ringseth 7'
2-0 Sindre Olufsen 30'