Før kampen: Vinne - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Aug 2015

A-laget tar turen til Nord-Trøndelag for å kjempe om tre viktige poeng fredag kveld.


Rune Langørgen har vært i kanonform den siste tiden. Her i treningskampen mot Sjetne på mandag der han scoret to av målene. Foto: Marius L. Larsen.
Vinne IL - Tiller IL
11. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Fredag 7. august 2015 kl.19.30
Vinne Stadion (Vinne)


Vi følger kampen direkte på Twitter!

De blåkledde fra Tillerbyen kan vinke et foreløpig farvel til nedrykksstriden etter møtet med Vinne denne fredagskvelden, men da er det ikke rom for hvile mens krigen om tre poeng foregår.

Vinne har slitt i bunnen av tabellen gjennom hele våren. Etter at Tiller slo dem 3-0 på Tonstad kunstgress i åpningskampen, tok det tre nye kamper før en etterlengtet trepoenger kom i 5-2-seieren over Fram.

Deretter har det blitt seks strake tap, 35 baklengsmål og kun ett scoret mål.


Alle mann i tropp


Tillers beste menn kickstarter høstsesongen i denne avdelingen, og håper å øke avstanden til Vinne fra dagens åtte poeng. Med tre bortepoeng på Vinne Stadion vil Tiller begynne å se oppover på tabellen igjen, etter å ha kun tapt én kamp på sine fire siste serieoppgjør.

Til kjøreturen til verdalsområdet stiller blåtrøyene med samtlige tilgjengelige spillere som har vært på treningene etter sommerferien. Dette inkluderer blant annet erfarne Geir Øyvind Sjømæling og Brage Rimol, som så langt i år kun har spilt for Tiller 2 i 6. divisjon.

I tillegg er også G16-spiller Sindre Olufsen med i troppen for tredje gang i årets sesong, etter at han fortsetter å vise fremgang i sin utvikling. Han kom også for øvrig på scoringslista da Tiller slo Sjetne 4-1 i en treningskamp på mandag.


Tillers tropp:
Fredrik Røstvold, Oddvar Ystgaard, Stian Knutsen, Kristoffer Pires, Daniel Halgunset, Geir Øyvind Sjømæling, Kim Horghagen, Magnus Bleivik Wist, Olav Bleivik Wist, Alexander Sotberg, Jørgen Oldervik, Sindre Olufsen, Rune Langørgen, Brage Rimol, Ruben Rostille.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.