Før kampen: Tiller - Vuku

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2015

A-laget spiller sin siste hjemmekamp på gamle Tonstad kunstgress noensinne da de tar imot høytflygende Vuku lørdag ettermiddag.


Det er knyttet spenning til hvem som starter for et frafallsbasert Tiller på lørdag. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Tiller IL - Vuku IL
9. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Lørdag 20. juni 2015 kl.15.00
Tonstad kunstgress (Tiller)

Åpen kiosk
Gratis inngang

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker verdalslaget Vuku velkommen til aller den siste A-lagskampen på det gamle kunstgressdekket på Tonstad.

Vuku har i løpet av våren blitt kjent for å komme til 1. runde i NM, der de møtte Rosenborg på hjemmebane og tapte bare 0-3 for Norges beste lag.

I seriesammenheng har det gått bare en vei for de blå-hvite. På sine fem siste kamper har de plukket 13 poeng, og har ikke tapt siden 3. mai mot Stjørdals-Blink 2 (2-3).

Nå ligger de på 3. plass på tabellen, og er en av favorittene til å rykke opp til 3. divisjon.


Høyinteressant kamptropp

Tillers beste menn har hatt en tung sesonginnledning med kun to seiere på sine åtte spilte kamper, der den forrige seieren kom borte mot Byneset (3-2) for to runder siden.

I forrige seriekamp borte mot Vanvik klarte ikke Tiller å omsette sine mange sjanser i første omgang, der laget fra fosenhalvøya scorte på to dødballer og vant til slutt 2-0.

Til møtet med Vuku er det et massivt forfall av seniorspillere. Tidligere i uken har det vært kun 11 tilgjengelige spillere, og tre stk jobber på spreng for å henholdsvis riste av seg noen skader og bytte jobbvakt til dette oppgjøret.

I kamptroppen er det også et utvalg av Tillers mange spennende unggutter, der det er ventet at noen får sjansen fra start, samtidig som det er plass til et par overraskelser.


Tillers kamptropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Stian Knutsen, Oddvar Ystgaard, Kristoffer Pires Ferreira, Olav Bleivik Wist, Kim Horghagen, Johannes Bergh, Jonny Tran, Martin Vårhus Thrana, Lasse Knutsen, Preben Holm Aune, Morten Modalsli Torset, Rune Langørgen, Jørgen Oldervik, Namo Zengana, Sindre Olufsen, Sander Schjefstad.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.