G16: Oppdal 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jun 2015

OPPDAL KUNSTGRESS (OPPDAL): G16-laget spilte ikke sin beste kamp denne sesongen, men i den avgjørende runden sikret de poenget som garanterte dem høstsesongen i 1. divisjon - og en imponerende 2. plass på vårtabellen!


G16-laget jubler over fornyet kontrakt i 1. divisjon etter kampslutt. Begge foto: Marius L. Larsen.
Det var gjestene fra Tillerbyen som tok kommandoen på Oppdal kunstgress denne kvelden, og etter fem minutter var Didrik Tingstad en solid keeperredning unna å heade inn 0-1.

Oppdal var ikke ufarlige på sine overganger, og de hadde en dobbelsjanse etter 20 minutter som ikke ville i mål, samt en god Eirik Alstad hindret mål noen minutter senere.

Fem minutter før pause kunne Erik Arntsberg sende Tiller i føringen med en frekk lobb over keeper, men forsøket ble reddet på strek av Oppdals bakerste forsvarsspiller.


Hilsen utlignet fra krittmerket

Sju minutter ut i andre omgang var det Oppdal som tok ledelsen. Et innlegg havnet til slutt på bakerste stolpe, Alstad reddet forsøk nummer en, men kunne ikke hindre returen som gikk i nettmaskene til 1-0.

Tiller hadde et par gode hjørnespark og flere halvsjanser, men de klarte ikke å true Oppdals sisteskanse nevneverdig før i det 75. minutt.

Da tråklet Didrik Tingstad seg gjennom Oppdals forsvarsrekke og ble felt innenfor 16-meteren. Dommeren pekte på straffemerket, og Markus Hilsen hamret inn utligningen.

Tiller jaget vinnermålet på overtid, men klarte ikke å score flere ganger.

Kampen endte 1-1, som betyr at både Oppdal og Tiller spiller i høstens utgave av 1. divisjon. Tiller endte til slutt på en svært imponerende 2. plass i avdeling 3 vår!


Kampfakta:

G16: Oppdal IL 1 (0) - (0) 1 Tiller IL

1-0 47'
1-1 Markus Hilsen (76')

7. serierunde BDO-serien G16 1. divisjon avdeling 3 vår
Tirsdag 16. juni 2015 kl.20.00
Tilskuere Oppdal Kunstgress (Oppdal): 40


Laget (4-3-3):


Eirik Alstad
Fredrik Meland Johnsen - Sander Schjefstad (k) - Øyvind Ringseth - Jørgen Weiseth
Vegard Eidet - Didrik Østlyng Tingstad - Markus Hilsen
Stian Thanem - Erik Arntsberg - Sindre Olufsen

Innbyttere: Joakim Berg Vårhus, Vidar Midttun, Andreas Arukwe, Daniel Fagerheim Svendsen, Stian Sandberg, Andreas Hoff, Sondre Brun-Blåbærvik.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.