Tiller 2 3 - 3 Kattem 2

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers andrelag slurvet bort en tomålsledelse i sluttminuttene i lokaloppgjøret mot Kattem 2 søndag kveld.

Geir Øyvind Sjømæling scorte sitt første Tiller-mål i karrieren mot Kattem 2 - og nøyde seg ikke med bare en nettkjenning. Begge foto: Marius L. Larsen.
Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk en kalddusj allerede etter 14 minutter, da feilpasninger i bakre rekker førte til at en Kattem 2-spiller satte ballen sikkert i mål alene med Tiller-keeper Fredrik Røstvold.

Men hjemmelaget våknet til live ti minutter senere. Oddvar Ystgaard sendte avgårde Fredrik Almli i bakrom, som skjærte innover og fant Arne Julius Berdal med et knallhardt innlegg i feltet, der sistnevnte gjorde ingen feil og styrte inn 1-1.

Ikke lenge etterpå kunne Brage Rimol sende Tiller 2 i ledelsen, men forsøket fra kloss hold ble godt reddet av Kattem 2s sisteskanse.

Ti minutter før pause ble det imidlertid ny jubel for hjemmelaget, da Kim Horghagens presise hjørnespark fant kaptein Geir Øyvind Sjømæling som stanget inn 2-1.

Raknet mot slutten

Det var mye fram og tilbake i starten av andre omgang, der begge lag slet med å komme til de store mulighetene.

Men etter 69 minutter var det deja vú på Tonstad kunstgress. Hjørnespark fra Horghagen til Sjømæling, og fra åtte meter headet han inn 3-1 til Tiller 2.

Dessverre for vertene skulle det ikke holde. Sju minutter før full tid reduserte Kattem 2 til 3-2 med et hodestøt på et frispark, og to minutter på overtid skjedde det samme igjen slik at sluttresultatet ble 3-3 og ett poeng hver på naborivalene.