Før kampen: Vanvik - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2015

A-laget tar turen over fjorden til Vanvikan i et tøft gressoppgjør lørdag ettermiddag.


Stian Mathisen Myrbekk scorte vinnermålet og åpnet dermed målkontoen i 3-2-seieren over Byneset i forrige kamp. Her fra en duell mot Stjørdals-Blink 2. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Vanvik IL - Tiller IL
8. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Lørdag 13. juni 2015 kl.15.00
Skavelmyra Stadion (Vanvikan)


Vi følger kampen direkte på Twitter!


De blåkledde fra Tillerbyen gjester Vanvik på en stor gressbane i det som er ventet å bli en noe overraskende godværsdag i Trøndelag.

Det ellers så sterke hjemmelaget fra fosenhalvøya har bare spilt to hjemmekamper i seriesammenheng så langt, der det har blitt 1-1 mot Stjørdals-Blink 2 og et knepent 5-4-tap for Bjørgan.

I forrige serierunde slo de Vinne hele 5-0 på bortebane.


Tiller på bedringens vei

Det er duket for et historisk oppgjør på Vanvikan denne lørdagen. Førstelaget til Tiller har aldri før møtt Vanvik i seriesammenheng.

Tiller ligger rett bak Vanvik på tabellen, og kan passere de blå- og hvitkledde ved seier på Skavelmyra Stadion.

Tillerbyens beste menn kommer til denne kampen med en etterlengtet dose med selvtillit etter forrige serierundes 3-2-seier over Byneset på Rye, som var A-lagets første seier siden serieåpningen mot Vinne.


Torset og Horghagen tilbake

Trenerduoen Marius Larsen og Christer Mathissen kan endelig glede seg over flere spillere tilbake fra langtidsskader.

Før Byneset-kampen var Ruben Rostille tilbake fra en kneskade, mens til Vanvik-kampen returnerer endelig angrepskollega Morten Modalsli Torset til kamptroppen for første gang denne sesongen, etter å ha vært ankelskadet siden midten av januar.

I kamptroppen finner vi også Kim Horghagen, som etter en lang vår med opptrening og forsiktig matching i 6. divisjon skal kjempe om en startplass for i 4. divisjon igjen.

På den andre siden må keeper Fredrik Røstvold stå over Vanvik-kampen grunnet en liten hælskade, og dermed er det duket for et gjensyn mellom stengene for hovedtrener Larsen, som spilte sin siste 4. divisjonskamp i 0-0-kampen borte mot Levanger 2 i april.

Fra før er Julian Karlgård, Tormod Østerås og Marius Bondø Garstad ute for resten av vårsesongen.


Tillers kamptropp:
Marius L. Larsen, Olav Bleivik Wist, Kristoffer Pires Ferreira, Daniel Halgunset, Stian Knutsen, Kim Horghagen, Fredrik Schevig, Alexander Sotberg, Lasse Knutsen, Martin Vårhus Thrana, Arne Julius Berdal, Ruben Rostille, Stian Mathisen Myrbekk, Jørgen Oldervik, Preben Holm Aune, Morten Modalsli Torset.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.