Vårens viktigste for G16

Postet av Håvard Ophaug den 12. Jun 2015

Søndag 14. juli kl 18:00 spilller Tiller G16 en av vårens viktigste kamper etter en vårsesong med flott spill, men dessverre ikke den uttellingen vi skulle ønske å ha. Fem lag fortsetter i førstedivisjon til høsten og per i dag har vi den ergelige 6. plassen. Men i en tett pulje er det bare 4 poeng til andreplass og med to kamper igjen er alt åpent og i våre egne hender.


En fokusert ving, Vidar Midttun, i midtgangen på vei til kamp på Tynset.


Så langt i sesongen har vi hatt god kontroll på hjemmlig gress med seier i nabooppgjørene mot Heimdal og Rødde, dessverre har vi ikke hatt samme effektivitet foran mål når vi har vært på bortebane. Det har ikke manglet på sjanser og spillmessig har vi hatt bra tak i de fleste kampene. Vi håper at søndagen blir dagen vi åpner målkontoen skikkelig og sikrer plass også i høstens førstedivisjon. Vi kan score, det har vi bevist på sjuerbanen der vi leder førstedivisjon med 59 (!) scoringer på sju kamper.

De siste 14 dagnene var spillefrie og har vært brukt til mye trening og terping slik at vi skal være 110% i form når vi møter Flatåsen. Vi har kun ett mål, sier!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.