G19: Tiller 3 - 3 Ranheim 2

Postet av Marius L. Larsen den 28. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget ledet hele veien, men det ble bare ett poeng i møtet med Ranheim 2 torsdag kveld.

G19-laget ledet ved tre anledninger, men mistet ledelsen også like mange ganger. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på kampen med Christian Ovesens 1-0-scoring etter tre minutter, og Vegard Eidet kunne ha doblet ledelsen sju minutter senere etter et flott forarbeid av Shkar Salih, men skuddet smalt i tverrliggeren.

Etter 15 minutter utlignet gjestene fra Trondheim nord på et godt slått hjørnespark, men Eskil Gaasø Indrestrand fant også veien til nettmaskene på en Tiller-corner etter 27 minutter, og vips var Tiller tilbake i ledelsen.

Utlignet for tredje gang

Men kvarteret etter sidebytte utlignet Ranheim 2 nok en gang - og nok en gang på en heading på dødball.

Dog gikk Salih og Tiller opp i ledelsen for tredje gang i kampen like etterpå, da han snappet opp et tilbakespill og satte ballen i mål.

I det 75. minutt utlignet Ranheim 2 til 3-3 på en god kontring som ble satt lavt bak Tiller-keeper Kristoffer Nisja, men Salih kunne ha blitt helten for hjemmelaget med sitt skuddforsøk på overtid - dessverre for angriperen havnet ballen rett i tverrliggeren og ut.

G19: Tiller IL 3 (2) - (1) 3 Ranheim TF 2

1-0 Christian Ovesen 3'